• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kuba śpi
a mnie dalej ząb napiernicza chociaz wziełam już 2 tabletki prezeciwbólowe na dodatek popsuła sie myszka i musze ręcznie przewijać a n ie lubie tego wrr
i ta pogoda wrr

ja dzi tylko narzekac będę

reklama
Grzechotko-jesteśmy z Tobą!!! -trzym się :tak:
1515.gif

reklama
dotka to zrób tak ze 100szt wiecej i mi podeślij... jezu mi też sie chce pierogów ruskich juz od dawna ale takich własnej roboty... tylko mi sie niechce pół dnia w kuchni ich robić, bo jak robie to właśnie tak ponad setke, podgotowywuje, porcjuje i do zamrażarki... a potem myk i w 5 minut obiadek gotowy.
Dotka to co?? 100 pierożow więcej to w 10 minutek ulepisz...;-)

viki a mnie sie coś kojaży że jak nie zarobiłaś wiecej niż 1000zł to nie musisz sie rozliczać, ja z zarobków zerowych sie nie rozliczałam:no:, zaś R. to sie wogóle nie rozlicza:-D i też nikt sie nie upomina o jego pity:-D ale tak na serio to na 99% z zerowychh nie musisz sie rozliczac:tak:

Widze że Anetka zaczęła fale zębową.. teraz Grzechotka, ciekawe która następna...???!!! Jest jakiś ochotnik?? Paula może Ty?? albo Ty Elcia, co??Albo wiem, napewno Stefcia bedzie chętna...:-D:-p.:crazy: ja dziś znowu ide do dentysty, tymrazem chyba coś wyrwiemy:-D,

ide obiad gotować no chyba że Dota zlitujesz sie co?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry