• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aha, noto napewno nie sprzedają ich innym..:-( szkoda, musze w takim razie podskoczyć na plac, mamuśka mówiła że mają tam fajny sklepik z garmażerką, i że podobno pychotka a i też polecała mi nowy sklep z wędlinkami... podobno tanie a normalnie smakują jak takie coto sie od rodzinki ze wsi przywozi

dobra ide ten obiad w koncu zacząć bo dota mnie olała:crazy: pewnie teraz siedzi przed lapem i wcina po cichaczu:crazy:
No dobra to ide pogotować coś a potem musze obudzić te zwłoki co leżą na łóżku i chrapią niemiłosiernia =R., wystarczy tego spania nie:confused::-D

reklama
Oto arcydzieło Darii...trwało to ze 3 minuty... to tylko chusteczki, całe 100szt:crazy:

A ja ślepa jestem, albo mi postów nie pokazało wcześniejszych

Załączniki

• DSC01082.jpg
    DSC01082.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 49
Agatko czyli zwrotu powinnias mniec tyle ile podatku z Pit-11. Jak masz skaner to zeskanuj to co zrobilas i jak chce to Ci psrawdze jak mi wyslesz mailem (tylko musisz tez pit 11 wyslac ;-))
Jutrzenko bo ja jakaś tępa chyba jestem w tym roku. gdzie na picie11 jest kwota podatku??? W punkcie 39?? Czyli tam gdzie pisze "aliczka pobrana przez płatnika"??? bo na picie11 nie widze rubryki z kwotą "podatek", ją mi dopiero wyliczył programik, podawałam wczesniej, to było to 580złcoś
Dobra to ja Ci wieczorkiem podeśle pita11 na maila i to moje rozliczenie, zobaczysz czy jest ok

joanna no fajnie niefajnie, troszke to trwało zanim je poskładałam spowrotem, napewno nie 3 min:-D a Daria cieszy sie bo to właśnie taki czort jest!!

reklama
Kur..... zjadlo mi posta :wściekła/y::wściekła/y:

Agatko schowaj Darii z powortem i niech wyciaga znowu, ma zawabe na caly dzien :-D

Co do pit-11 to odatek czyli zaliczka pobrana przez platnika jest w poz 39 :tak::tak:. I tyle max mozesz zwrotu dostac. Jakby co to wieczorkiem przez gg czy bb jakos damy rade ;-);-):-)

Siostra i tyle masz mi do powiedzenia, a gdzie ze tesknisz i czekam na moje posty :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry