• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Siostra i tyle masz mi do powiedzenia, a gdzie ze tesknisz i czekam na moje posty :confused:

yyyy....no bo ja...ja....jadlam pierogi...hihihi:-D:sorry2:

Wiesz jak ja tesknie? czy Ty wiesz???? tego nie wie nikt....to co czuje....to co we mnie siedzi.....to jest jak,jak,jak....no wlasnie jak co????:rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p
cmok!:-)

Sylwia ruskich nie lubisz? hmmm....to moze lubisz pierogi z płuckami;-):-p:rofl2:

Daria łobuziara mała....i jak fajnie patrzy:tak:

reklama
:szok::szok::szok: jeju oszalałyście???????

poszłam od kompa koło 22.30 a do teraz 10 stron musiałam czytać!!! :szok::crazy::rofl2:

to jakieś szaleństwo... :sorry2::sorry2::sorry2:

Ataata mnie bolał ząb ze dwa dni temu i tak czułam że to przez bb sie zaraziłam :dry: więc ja już dziękuję... ;-):-D
A Daria rewelacyjna... hihihi... a jaka zadowolona i te diabełki w oczach hihihi.... :-D

Dota daj chociaż kilka sztuk... :blink:;-)

i co komu jeszcze??? Nie pamiętam... :-(:-(:-(

Młoda śpi, za godzinę mam jedno strzyżonko a potem muszę do sklepu skoczyć bo jutro chyba D po pieska pojedzie ;-):-D:tak: Jula pewnie będzie przeżywała... :-)

aaaa i kupiłam tą emulsję UNIBASIS ale jak małą smaruję to jej się robi w miejscu posmarowania jedna wielka czerwona plama :-(

Ostatnia edycja:
Ale pitowo tu u nas na tym BB
Kasiamaj- ogromne buziaki dla Kubulkowej bródki
Sylwia to nakupuj tych pampersów i przysyłaj - ale taniocha.
Dota może ten gość po prostu nie lubi kobiet...

Normalnie miałyście od rana taką produkcję że zanim to przeczytałam to zapomniałam co mam napisać.

Tatuś w domku, tabletki mu zmienili i na razie OKi. Mały padł dopiero o 13.30 - ciekawe kiedy się obudzi??
W nocy jak od Was poszłam to opowiedziałam jeszcze tę smutną historię D i się popłakałam, prawie całą noc przesiedziałam przy łóżeczku - chyba jestem jakaś nienormalna...

Dotka zapodaj tych pierogów to nie będę musiała obiadu kończyć:tak::tak:

a ja jestem wściekła jak nie wiem!
wczoraj myślałam, że sąsiad nad nami remont robi a tu się okazało, że okna na korytarzach wymieniają! i jest tak cholernie głośno bo młotem udarowym pracują :wściekła/y: no mówię wam jakby się człowiekowi sufit walił na głowę :wściekła/y: młoda chodzi rozdrażniona, dzisiaj mi padła dopiero po 15 :szok: i to też na siłę ją ululałam :angry:
wczoraj przez to wiercenie, walenie przespała mi na klatce piersiowej, przytkałam jej jedno ucho żeby przytłumić ten hałas!
na korytarzu pełno gruzu bo jak wymieniają piętro wyżej to dziury robią na przelot! i się wali!
mam dosyć!

ataata spróbuj ściągnąć program z tej strony: PITy 2008 - Deklaracje roczne PIT
dla mnie nie ma lepszego - co roku się w nim rozliczamy :tak: wystarczy tylko poprzepisywać kwoty z 11 a sam wszystko wyliczy ;-) potem drukujesz i do US!
a mały łobuziak jaki uradowany, że nabroił :-D
weroniczko ale ci zazdroszczę tej pierogowej rodziny! uwielbiam pierogi z każdym nadzieniem a najbardziej ruskie mojej mamy :tak: dota wybacz - nie próbowałam twoich ale pewnie są równie dobre ;-)
paula to małą uczuliło :szok:
stefcia ja nie mogę się z wami równać na posty :no: inna data rejestracji na bb ;-):-)
dota co ty się gościem przejmujesz? może ma dużo maili telefonów, klientów i o prostu nie ma czasu ci odpisać. krótko a treściwie ;-) jak to paula powiada: liczy się jakość a nie ilość :-D

Ostatnia edycja:
dota co ty się gościem przejmujesz? może ma dużo maili telefonów, klientów i o prostu nie ma czasu ci odpisać. krótko a treściwie ;-) jak to paula powiada: liczy się jakość a nie ilość :-D

a ja bym chciala aby do mnie napisał: "witaj nimfo...." buziaki przesyłam",'całuję Twe piekne stopy"itp.:-D;-) troche czułosci,romantyzmu.....echhhh:rofl2:

uuu Paula dziwne, to chyba mala nie toleruje tej emulsji....nie wiem....

Asia jak tam u Was???

i co babeczki? weekend!:tak:
A ja mam jutro gosci....hehe...hihihhi...hahaha...siostra przyjezdza ale siostra Ewa (nie mylic z siostrą z BB;-)) i to jeszcze z dziecmi:tak::-)

Nie działało mi bb :-(:-(:-( Wyskakiwał napis że za krótka treść a dałam kawał posta...

Weroniczka widzę że po dwuch posmarowaniach znika ta wysypka z którą chcę powalczyć ale czemu to czerwone się robi??? hmmm....

Kata tylko że ten pan co pisze do Dotki ani na jakość ani na ilość :-D

Dotka to będzie pełna chata... :-) fajnie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Paula-Weroniczka-kurcze dziwne,bo na Kubusia działa ta maść.
Ataata-ale fajnie ....:szok::-)-Darucha spryciucha:-D:-D:-D:-D-też mieliśmy tyle do sprzątania i tych chusteczek do nosa i tych nawilżanych

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry