• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej
Ale tu znow postow natrzaskane....

Acha, mnie tez posta wczesniejszego wcielo i dlatego teraz krotko bedzie.....:sorry2::baffled:
Sylwia- no no, gratulujemy autka!!! No to teraz wolnosc i swoboda.....:tak::tak::-)
Dobrze, ze zbra sie podoba, ma chlopak zajecie..... u nas wczesniej byl problem, ale teraz ja lubi bardzo.:tak:

reklama
U mnie to samo się dzieje:wściekła/y::wściekła/y: Tylko sposób Pauli nie działa w moim przypadku:no::no:
Ja piszę odp, kopiuję ją sobie i wysyłam, najczęściej wyświetla "bla bla bla za mało znaków bla bla bla" robię wtedy wstecz, wklejam, zatwierdzam i włala:-D:-D

maskara jakie problemy na forum...........nic nie moge wyslac.....łeeeeeee

Elcia (to przez te problemy)

Kata napisze mu tak:
hej kowboju kiedy moge wskoczyć na Twego rumaka???

:-p

Paula, dobrze, że mnie oświeciłaś, bo właśnie tam szukałam:-D A ja czytałam, że dla takich małych dzieci sudocremu się do twarzy nie stosuje. To na trądzik, ale raczej młodzieńczy a nie niemowlęcy. Niemowlaki mają zbyt delikatną skórę i może im za bardzo wysuszyć.
Dota, o to byłoby dobre nawiązanie kontaktu. Na pewno by ci odpisał: 10-18 :-D:-D

Sylwia, fajosko, że Marcel zadowolony z zabawki. Chyba też kupimy. No i gratuluję autka. Jesteś teraz niezależną kobietą:-D:-D

Spróbujcie napisac cos na innych watkach, mnie na zlocie wskoczył post idealnie, moze tylko na głównym problem, jak bede wiedziec ze tylko tu albo wszedzie to do admina napisze

Niezależna to ja jestem odkąd zrobiłam prawko ale teraz jestem niezależna w lepszym autku;-)
Tak naprawdę to musieliśmy zmienic ze względu na powiększającą się rodzinkę. Bagażnik w poprzednim był zdecydowanie za mały już nie mówiąc o tym, że pakowanie Marcela do fotelika w samochodzie 3dzrzwiowym wkurzało mnie niemiłosiernie:baffled:

Hej!!
No ja się staram do Was napisać już od godziny 16:szok:. I normalnie nerwica mnie tłucze bo te same problemy mam i posty przepadają .... :crazy:
Więc teraz nie będę się rozdrabniała:

Sylwia wow!!! Gratuluję furki:) Pochwal się nam czy się będziecie z Marcelem i Oliwką bujać:tak:
Ataata Daria boska!!! I jaka dumna z siebie:-D:-D:-D
Grzechotka współczuję bólu ... brrr:-(

A mój młody jest dziś taki dożarty, że już nie mam nerwów ... od 6 rano wrzask, złości i takie tam ... chwała Bogu wreszcie usnął:happy:
A ja chyba idę się wymoczyć:-p

ataata na innych wątkach to samo :-( ja sobie jakoś radzę zobaczę czy u mnie działa pauli sposób
dota przecież ty po rowerek jedziesz? :-D a nie konia na biegunach ;-):-)
sylwia no to szerokich dróg!

moja dopiero w wannie :baffled: no ale wstała o 17:30 to nie dziwota. nie wiem o której pójdzie spać więc prawdopodobnie dzisiaj z wami nie posiedzę :-(

EDIT: post poszedł bez kombinacji ;-) powinno byc dobrze...

reklama
No to teraz ja robię próbę hihihi.... :-D:-D:-D

działa... widzisz Agata taki jesteś malutki moderator a jak się pojawiłaś to działa... :-D:-D

Asia :-) no ja nie smaruję sudocremem i może faktycznie za bardzo wysuszyć. Kiedyś jak małej fałdeczki posmarowałam koło pipki to miała pomarszczone kilka miesięcy w tym miejscu tak ją obsuszyło:szok::confused: i to tylko tak przeleciałam delikatnie i wrrr... :zawstydzona/y:
No i tyle dyskusji i znalazłaś to PIWO??? :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry