agata a wiec jestem na etapie rekrutacji haha, załozylam sobie profil na niania.pl i tam na serio jest dosc duzy wybór. napisało do mnie kilka pań w roznym wieku, z roznym doswiadczeniem...
kwota?? chca roznie..ostatnia na rozmowie chciała 7 zeta za godzine ale byla jedna ktora chciala 20
jutro jestem umowiona z jedną dziewczyną. bardzo fajna i sympatyczna..tak mysle. studentka, aktualnie opiekuje sie dorywczo 18 miesiecznym chlopcem...mam tylko jeden dylemat...bo ona ma 20 lat i jakos nie umiem sie przekonac, chociaz ona bardzo duzo działa bo pracuje tez harytatywnie z dziecmi niepełnosprawnymi w stadninie koni..i to mnie jakos przekonuje...poza tym w rozmowie tel jest ciepła, elokwentna i mam nadzieje ze nie rozczaruje sie jutro.
a w swoim profilu ma zaznaczoną stawke miedzy 5 a 20 zeta za godzine..ale nie wiem ile sobie zazyczy. jutro wam napisze.
a jak myslicie o co powinnam pytac tych kandydatek na nianie???
stefa - zięciunio dzis puscił pawia....pcha paluchy do buzi i popchnał troche za daleko....jejku niech juz mu te zeby wyjdą bo ja juz nie wytrzymuje...
dzis miałczał jak nie wiem...
a no i wpadli tesciowie. tesc wrocil z morza a tesciowa zachowywała sie jakby nigdy sie nic nie stalo...echhh
przywiezli pawłowi taki samolot z raczką do pchania i jak jechał to kreciły mu sie smigła i dzwonil wiec mlody mial radoche i przez 2 godziny nie marudzil...
poza tym cos mu sie spodobało wołanie "siusiu" i "pupa" czytaj "kupa" ze teraz co chwile woła...czasem wstaje z nocnika ubiore go nie zdaze wrocic z lazienki a on znow woła:" siusiu pupa" echhh
poza tym gada jak najety....