• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Asiacur u nas zebra jest strzałem w 10:tak: Marcel co chwilę ją dosiada. Kręci się, skacze, cuda na kiju wyczynia:-D

sylwia, asia jaka zebra??? Dajcie linka co, bo przydała by mi sie jakaś fajna zabaweczka dla Darusi, a niemoge sie dokopać gdzie o tym pisałyście:baffled:

stefanka viki
witojcie:-)

viki miałam pytać, jak tam znalazłaś tą nianie?? czy jeszcze nie? i powiedz mi jeśli to nie tajemnica, ile takie panie biorą za opieke nad dzieckiem??? Bo kurna u nas niema szans na żłobek dla Darii a ja chce do pracy:-( to moze to jakies rozwiązanie by było...

stefcia zmęczona po pracy?

Ataata proncie bardzo:-D
[ame=http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000EULX9I/30000730-21/?m=A3P5ROKL5A1OLE]Fisher-Price Baby Gymtastics Bounce & Spin Zebra: Amazon.co.uk: Baby[/ame]

agata a wiec jestem na etapie rekrutacji haha, załozylam sobie profil na niania.pl i tam na serio jest dosc duzy wybór. napisało do mnie kilka pań w roznym wieku, z roznym doswiadczeniem...
kwota?? chca roznie..ostatnia na rozmowie chciała 7 zeta za godzine ale byla jedna ktora chciala 20:szok:

jutro jestem umowiona z jedną dziewczyną. bardzo fajna i sympatyczna..tak mysle. studentka, aktualnie opiekuje sie dorywczo 18 miesiecznym chlopcem...mam tylko jeden dylemat...bo ona ma 20 lat i jakos nie umiem sie przekonac, chociaz ona bardzo duzo działa bo pracuje tez harytatywnie z dziecmi niepełnosprawnymi w stadninie koni..i to mnie jakos przekonuje...poza tym w rozmowie tel jest ciepła, elokwentna i mam nadzieje ze nie rozczaruje sie jutro.
a w swoim profilu ma zaznaczoną stawke miedzy 5 a 20 zeta za godzine..ale nie wiem ile sobie zazyczy. jutro wam napisze.

a jak myslicie o co powinnam pytac tych kandydatek na nianie???

stefa - zięciunio dzis puscił pawia....pcha paluchy do buzi i popchnał troche za daleko....jejku niech juz mu te zeby wyjdą bo ja juz nie wytrzymuje...
dzis miałczał jak nie wiem...
a no i wpadli tesciowie. tesc wrocil z morza a tesciowa zachowywała sie jakby nigdy sie nic nie stalo...echhh

przywiezli pawłowi taki samolot z raczką do pchania i jak jechał to kreciły mu sie smigła i dzwonil wiec mlody mial radoche i przez 2 godziny nie marudzil...

poza tym cos mu sie spodobało wołanie "siusiu" i "pupa" czytaj "kupa" ze teraz co chwile woła...czasem wstaje z nocnika ubiore go nie zdaze wrocic z lazienki a on znow woła:" siusiu pupa" echhh
poza tym gada jak najety....

Ostatnia edycja:
kurcza viki no ja niewiem oco pasowało by zapytać. Myśle że najważniejsze zobaczyć!! jak dzieciaki na nią reagują, a zwłaszcza Pablo. no i jakie ma podejście do dzieci, myśle że dobrze by było wziąść ją np na 1 dzień próby oczywiscie płatnej wtedy sama bys zobaczyła co i jak, no chyba ze juz podczas rozmowy poczujesz ze sie nie nadaje to bez sensu.
Viki a pablo to Ci sie załatwiea juz na nocnik:szok: pamietam ze Ty od dawna go sadzałaś, moja jak widzi nocnik to ucieka, a jak ją posadze to ryczy i spitala!!! Jak myślisz mam ją sadzac na siłe czy odpuścić narazie jeszcze??

sylwia dziękuje, tak myślałam że to ta zebra, fajowska ale kurna troche droga no i pozatym zajmuje troche miejsca, a u nas miejsca mało:crazy:

ide dalej szorować podłoge w kuchni , bo dziś jak gotowałam to mała wyjęła sobie sitko z garnka na frytki pełnego oleju, najpierw założyła sobie go na głowe a potem sie nim bawiła na ziemi, w rezultacie czego miałam olej dosłownie wszedzie!!! No ale tak mamusia sie zapomniała bo dzieciątko tak fajnie sie bawiło cichutko, więc nawet nie zerkałam na nią... no to teraz mam:-D

reklama
dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz :)
co do opiekunki to sama nie wiem...pewnie tez bym miala watpliwosci co do jej wieku ale z drugiej strony w usa to normalne ze nastolatki zostaja z dziecmi.
zapytaj ja czy nie miala by nic przeciwko jesli bys zamontowala kamerke hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry