• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Asiacur a właśnie że położne polecają niemowlakom sudocrem na buzię przy potówkach i trądziku niemowlęcym. A Małgosi tylko on pomaga:tak::tak::tak: Bo buzia już prawie całkiem ładna:tak::tak::tak:

U mnie dzieciaczki juz od 20 wszystkie śpią więc i ja zaraz idę lulu bo jestem zmęczona.

Heloł :-):-)

Co tam, popilyscie sie i popsulyscie forum :-p:-p:-p

Viki napisalam Ci odpowiedz wczesniej, nie wiem czy widzialas??

Kasia fajna poza do spania, :))) widze ze wszystkie maluchy podobnie, a jaka ma Kubus slodka posciel :)

weroniczko i asiu dziekuje wam za pamiec :)
dzis wprawdzie bylam krotko w pracy ale mialam taka prezentacje dla calej szkoly i rodzicow. nasze dzieciaki prezentowaly to czego sie nauczyly i musze powiedziec ze super to wyszlo :)
ale wiecie jak to jest, troche stresu i duze zamieszanie!!
jak wrocilam do domu to J i Gajutek polozyli sie spac no a ja chcialam sie jakos trzymac ale w koncu do nich dolaczylam :) niestety obudzili nas bo przywiezli nam auto z reperacji ( pamietacie ze ktos walnal moj hondzie ) no ale moze o dobrze bo jak wstalismy to wybralismy sie po zarcie do sklepu . no i taka dzis moja historia :)
J wlasnie kladzie dziecko spac a ja sie relaksuje :)

wow Stefa ale długi post :-);-) i fajnie że autko już naprawione ;-):tak::-)

moje dziecko jeszcze nie śpi :crazy:

Jutro chyba nie pozwolę jej się położyć w dzień, bo gagatek po nocach buszuje ostatnio...
wkurza mnie to bo zamiast spokojnie sobie posiedzieć to... nie da się po prostu... :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
ja też dopiero teraz bo mi coś bb nie chciał się włączyć:wściekła/y:
szogun śpi od 19.30:szok::szok::szok:i przez sen zjadł mleko z kaszką nie dużo bo 100ml ale już coś:-Dcieszę się z tego:tak::tak:
i co jeszczę idę poczytać.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry