• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasiamaj ona właśnie działa bo dwa razy ją posmarowałam i już jest różnica ale to czerwone :sorry::eek: chyba i tak się skuszę posmarować jeszcze bo schodzi mimo rumienia...

reklama
Heloł!
Dota, piękna nimfo wodna, dziękuję za pamięć. U nas ok. Nareszcie sami:-):-)
Weroniczka, z tego co wiem, to nie zaleca się stosowania sudocremu na twarz, bo ma właśnie silne właściwości wysuszające, gdyż zawiera tlenek cynku.
Paula, ale ci się dowcip ostatnio wyostrzył;-);-);-):-D:-D:-DKurcze, dobrze, że powiedziałaś, że desperado trza szukać na półce z piwem, bo ja szukałam gdzie indziej:-D:-D:-D
Jutrzenka, jakby coś to też mogę zwrócić się do Ciebie z prośbą o pomoc z pitem??? Mam nadzieję, że sobie poradzę, bo rozliczam się kreatorem, hehehe:tak::tak::tak::-D:-D
Grzechotka, co tam u Ciebie? Jak zębolek?
Stefanio, jak tam w pracy było? Zmęczona jesteś bardzo?:-)
Kasiamaj, buziaczki dla Kubusia. Bidulek. Może już zapomniał o stłuczeniu? A jak twoja ronia?
Kata, wierzę, że taki hałas jest dobijający. U nas skończyli remont na dole, a trwał od października.

aaaa dota romasideł ci się zachciewa ;-):-D nudno w związku? :-D
trza było do faceta milej: hej kowboju! na przykład :-D to i byś inną odpowiedź miała :-D
asia elcia to chyba chciała bardzo szybko coś napisać :-D:-D

Ela masz problem z pisaniem posta? Ja właśnie mam...

Ataata jakbyś się tak wkradła na mój profil i sprawdziła??? ;-):-)
Nie mogę normalnie zatwierdzić odpowiedzi bo mi się kasuje i pokazuje napis że za mało znaków :eek: i po podglądzie dopiero mogę zatwierdzić...

Asia :-p:-p:-p No napisałam żebyś np w pieczywie nie szukała :-p:-p:-D:-D:-D
A sudocrem właśnie można do twarzy stosować. Przy trądziku np. jest wskazany. A u nas to właśnie tak wygląda. takie krosteczki drobne... :zawstydzona/y:

Mi jakoś tak słabo jest:-(:-( Chyba z wrażenia bo auto dla mnie kupiliśmy:-p Dobrze, że mój kochany synek poszedł już spac to przynajmniej odpocznę troszkę:-)

Asiacur u nas zebra jest strzałem w 10:tak: Marcel co chwilę ją dosiada. Kręci się, skacze, cuda na kiju wyczynia:-D

:-):-):-) Sylwia to fajnie że Marcelkowi pasuje nowy sprzęt :-)
No i gratuluję nowego zakupu!!! To czym się teraz będziesz woziła :-p:-)

Ataata jak możesz to daj znać czemu jakieś zawiasy są na forum bo i kasiamaj ma problem i nie moze nic napisać...

Ostatnia edycja:
reklama
I cotam dziewczyny działają wam już te odpowiedzi?? kasia, Paula, Elcia??
Bo ja mam taki sam problem, ale niestety to już zabawa dla tych z wyższej półki... co ja tam moge, zwykły malutki moderator..:sorry2::-D

Kasia zrób tak jak Paula pisała, ja mam to samo tez pisać nie moge!!!! Jak napiszesz posta to najpierw daj podgląd tego posta a potem dopiero zatwierdź odpowiedź

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry