reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ataata miło widzieć, że jesteś ;-) Asmodis bidulko ty nadal w książkach. Powodzenia :)
Witam Was wszystkie gorąco, mimo że u mnie pogoda mocno jesienna ;-(

Ja dziś na chwilę. Jadę do pracy. Prezentacje skończone, dziś trzeba je na miejscu tylko omówić ;-)
Odezwę się pewnie wieczorkiem.

Buziaki!

Witam sie i ja:-)

Ale gorąco.....
Asmodis to ładnie się ucz i czasem tu zaglądaj:tak:

Ja właśnie wróciłam od dentysty, jakos przeżyłam...teraz tylko w piątek i moze juz bedzie koniec z leczeniem:happy:

Dziewczynki odpoczywajcie sobie, ja biorę się za sprzątanie (dzisiaj teściowa przyjeżdza:-D:-))

papa

Czolem dziewczyny
Wlasnie wrocilismy z urlopu... relaks, opalenizna, brzusio większy, wybrane imie dla synka no i wczoraj na pierwsze zakupy sie wybralismy dla malenstwa :D Ogolnie to jestem pelna optymizmu... juz sie doczekac nie mozemy grudnia :)

Pozdrawiam
Asia

Asia no to fajnie!:-)

Mnie też już dopadło szaleństwo zakupów, mam juz kilkanascie ciuszków dla małego, teraz to uwielbiam je sobie oglądać....no i też już z utęsknieniem czekam na grudzień:tak:

No my w zasadzie zaczynamy zakupy... wczoraj tak tylko mielismy zajrzec do galerii zobaczyc co tam dla maluchow... no i tak jakos wyszlo, ze cos w Smyku sie kupilo... potem 5-10-15... potem jeszcze sie trafil TupTup... i tak jakos sie nazbieralo... ale superowe sa te ciuszki :D:D:D:D

czesc mamuski :-)
kasiu ja tez oczywiscie jestem z toba :yes:
dotaZ ja tez sie wybieram ale narazie na przeglad to moze nic mi nie grozi:-)
ataata melduj sie tutaj szybko bo nudaaaaa. widac cie, nie masz co sie ukrywac:ninja2:!!!
pozostale przyszle mamy serdecznie pozdrawiam.

Witam sie po powrocie z wyjazdu.Odreagowalam sobie troche chociaz nie wiem czy wypoczelam.Witek dawal czadu a latanie za nim z brzusiem to nie taka prosta sprawa:happy2: ale ogolnie byl bardzo dzielny i kochany.Jestem z niego bardzo dumna, w miare ladnie spal i jadl a podroz zniosl poprostu swietnie.Ja myslalam ,ze orla wywine bo robilo mi sie slabo, bolal mnie lep i bylam cala czerwona.Musielismy sie czesto zatrzymywac i wiem napewno ,ze juz w trase w ciazy nie pojade napewno.
Ciesze sie ,ze juz jestem .Zaleglosci nadrobie chyba pozniej bo ful roboty mam teraz.
Buziaczki papa

reklama
W poniedziałkowy wieczór witam Was serdecznie Dziewczynki z brzuszkami ;-)

Zgodnie z obietnica odzywam się "po robocie".
Ciężko było, bo odwykłam od serii spotkań, ale poza tym służbowo w porządku.
Łącznie prawie trzy godziny w korkach przestałam! :wściekła/y: Masakra. Odechciewa się wychodzić z domu.

Asia a jakie imię / imiona wybraliście?

Do góry