reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie dziewczynki!!!!:-);-)

U nas tez gorąco.....Biorę się za sprzątanie ale będę tu zaglądać:tak:

Miłego dnia, papaapa:-)

reklama
witam

u mnie straszna duchota...
bylam dzis u panstwowego lekarza...wychodze z zalozenia ze czasem panstwo moge wykorzystac....przynajmniej nie musze placic za badania jak ide prywatnie do mojego prowadzacego ciaze. dostalam skierowanie na badania, ale myslalam ze padne jak wracalam...tak duszno...okropnie
A jeśli chodzi o brzuszek to ja się złapałam na tym, że nie widzę jak sobie nogi golę ;-):-p
Kasiu..ja sie dzis golilam, z nogami nie mam problemow ale tam wyzej...musialam sie troche pogimnastykowac:-):-D:-p

Ewa..jak znajdziesz moze ksiazke do daj cynk

pozdrawiam was wszystkie w ten upalny dzien

Wiecie co dziewczynki, taka naszła mnie refleksja, że strasznie nas mało na grudniówkach. Na innych wątkach zatrzęsienie, a u nas jakiś taki spokój ;-)

To prawda...ja wczoraj miałam taka ochotę poplotkować a tu nici z tego. Pustki takie....
Niektóre dziewczyny są jeszcze na wakacjach, to może we wrześniu będzie lepiej...czasem też ta pogoda taka do niczego.
A tak sobie myślę, w jesienne i zimowe wieczory będziemy więcej w domkach siedziały to może może...:tak::-D
Zobaczymy;-)

witajcie dziewczynki!

Asmodis szukałam tej książki, ale Aneczka miała rację - słabo z jej dostępnością ;(
Nawet w wydawnictwie jej nie mają w chwili obecnej... Ani w empiku, ani w trafficu, i w wysyłkowy księgarniach typu merlin również. Jak na razie jeszcze nie zrezygnowałam. ;)

U mnie też upalnie. Ledwo doczłapałam się do domu. Byłam bliska zejścia. Masakra.

Dota czy dostałaś ode mnie meila w sprawie "wada wzroku - cesarka"? Ataata wspominała mi podczas Twego urlopu, że coś na ten temat wiesz.

Zgadzam się z Wami, że u nas tak spokojnie bardzo. Kochane dawajcie swoje nowe fotki brzuszków skoro tak się rozrosły ;-) Będzie o czym pisać i porównywać ;-)

Pa pa pa!

Ewa, Ataacie chyba chodziło o Doticzkę...pamietam to ona kiedyś pisała o wadzie wzroku:tak:i o cesarce.
Ja nic nie wiem, no i maila nie dostałam ale to niepotrzebne;-):-)

Dobra, uciekamy z mężem na jakiś spacerek-pogoda taka ładna, po deszczu fajnie pachnie:-)
Zajrzę wieczorkiem! papa:happy:

Oj, muszę sprawdzić zatem w wysłanych ;)
Dota to miłego spacerku. U mnie dopiero zanosi się na deszcz, ale czy spadnie i oczyści trochę powietrze to jak na razie zagadka.

Pochwalę się Wam swoimi ostatnimi zdobyczami dla Małego.

reklama
Ewa ale slicznosci kupilas malemu:tak:
Ja juz mam wyrzuty sumienia powoli bo naprawde nic malemu jeszcze nie kupilam.Niby wiele nie musze bo mam po Wiciu wszystko jak nowe ale cos mu sie nalezy nowego.No i Witek sie urodzil w lecie wiec same body nosil przez pierwsze miesiace a ten synek bedzie zimowy i cos cieplego mu trzeba wymyslic.

Do góry