reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

My juz po spacerku, nad morzem tak spokojnie, tak przyjemnie, to najbardziej lubie-morze wieczorkiem:-)
Ewa jakie ładne ciuszki:tak: Kurcze teraz to można kupic takie fajne rzeczy...

Aniu fajnie to zabrzmiało, że małemu należy się coś nowego ;-)

To ja idę sobie pooglądać moje ciuszki jakie mam dla synka.....trochę sobie pomarzę:-)
Dobranoc laseczki, papa!!!

reklama
wpadłam tylko na chwilke, przywitać się z wami, ale niestety jestem tak padnięta po 9 godzinnej podrózy w korkach....ze nie mam siły siedziec przy kompie, tak ze sciskam was wszystkie i pojawię się jutro:tak:

;-) hej Viki, aż 9 godzin? to zmykaj i do jutra ;-)

;-) no szaleję, szaleję z tymi rzeczami dla Małego. W tym nr "M jak Mama" jest duży art. na temat pierwszej wyprawki dla dzidziusia. Jak chcecie to zrobię skan i wrzucę w odpowiedni wątek.
Dota, widzę, że to chyba normalne oglądanie, układanie zakupionych rzeczy dla dzidziusia ;-)

Witajcie Kochane :-)
Życzymy Wam wszystkim miłego dzionka ;-)
Jeszcze tylko dziś i jutro i w końcu wytęskniony urlop, a w przyszły czwartek w końcu podróż do Belfastu ;-)

witajcie witajcie witajcie... ;( nie ma nikogo...
Kasiula no to sobie odpoczniecie z Maluszkiem ;-) a na ile do tego Belfastu się wybierasz?

to zmykam popracować, pa!

Witajcie mamusie i dzieciaczki!
Kasia, no to udanego urlopiku!:) Oj cos mi sie zdaje, ze bedzie sie dzialo przez ten tydzien....:-)
Ewa, ale fajne te ciuszki kupiliscie:-) Zeby tylko Adas zdazyl je choc raz ubrac zanim powyrasta:tak:
Ja wlasnie dostalam od znajomych torbe ciuszkow po ich coreczce i wychodzi na to, ze na poczatek juz nie musze za wiele kupowac...Z jednej strony fajnie, bo juz cos jest na dobry poczatek, ale z drugiej tyle frajdy mnie ominie....;-) Na szczescie i tak duzo rzeczy trzeba bedzie na biezaco dokupywac.
A jak narazie, to jedynie dwie odswietne sukieneczki kupilismy z mezem, w tym jedna dla mojej przyjaciolki, ktora rodzi we wrzesniu.

Oj będzie się działo ;-)
Ale słodkie sukienusie :) Hehe, chyba po Oliśku wezmę się ostro do roboty coby móc też takie sukienusie kupować, a poza tym Oliś nie będzie się nudził jak się o siostrzyczkę postaram ;)

reklama
Kasia pewnie! Nie mozemy naszych pierworodnych w jedynactwie pozostawiac:-) Nie wiem, czy bedziemy sie starac o synusia do skutku, ale conajmniej dwojeczke, to bysmy chcieli, nawet jesli mialyby to byc same male kobietki:)
Ja mimo to,ze nieraz toczylam w dziecinstwie "wojny" z rodzenstwem, to nigdy nie zazdroscilam jedynakom...
A co do tych ciuszkow, to teraz jest tak wielki wybor i sa tak sliczne zarowno dla chlopcow jak i dziewuszek, ze od samego patrzenia chce sie w ciaze zachodzic:-)

Do góry