reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

My juz po spacerku, nad morzem tak spokojnie, tak przyjemnie, to najbardziej lubie-morze wieczorkiem:-)
Ewa jakie ładne ciuszki:tak: Kurcze teraz to można kupic takie fajne rzeczy...

Aniu fajnie to zabrzmiało, że małemu należy się coś nowego ;-)

To ja idę sobie pooglądać moje ciuszki jakie mam dla synka.....trochę sobie pomarzę:-)
Dobranoc laseczki, papa!!!

reklama
wpadłam tylko na chwilke, przywitać się z wami, ale niestety jestem tak padnięta po 9 godzinnej podrózy w korkach....ze nie mam siły siedziec przy kompie, tak ze sciskam was wszystkie i pojawię się jutro:tak:

;-) hej Viki, aż 9 godzin? to zmykaj i do jutra ;-)

;-) no szaleję, szaleję z tymi rzeczami dla Małego. W tym nr "M jak Mama" jest duży art. na temat pierwszej wyprawki dla dzidziusia. Jak chcecie to zrobię skan i wrzucę w odpowiedni wątek.
Dota, widzę, że to chyba normalne oglądanie, układanie zakupionych rzeczy dla dzidziusia ;-)

Witajcie Kochane :-)
Życzymy Wam wszystkim miłego dzionka ;-)
Jeszcze tylko dziś i jutro i w końcu wytęskniony urlop, a w przyszły czwartek w końcu podróż do Belfastu ;-)

witajcie witajcie witajcie... ;( nie ma nikogo...
Kasiula no to sobie odpoczniecie z Maluszkiem ;-) a na ile do tego Belfastu się wybierasz?

to zmykam popracować, pa!

witam

jaki upal, ja padlam wracajac po badaniach, nie mialam sily zrobic sobie nawet jesc...szok

Kacha..niezly urlopik, tez bym chciala
Ewa...dzieki za info

Witajcie mamusie i dzieciaczki!
Kasia, no to udanego urlopiku!:) Oj cos mi sie zdaje, ze bedzie sie dzialo przez ten tydzien....:-)
Ewa, ale fajne te ciuszki kupiliscie:-) Zeby tylko Adas zdazyl je choc raz ubrac zanim powyrasta:tak:
Ja wlasnie dostalam od znajomych torbe ciuszkow po ich coreczce i wychodzi na to, ze na poczatek juz nie musze za wiele kupowac...Z jednej strony fajnie, bo juz cos jest na dobry poczatek, ale z drugiej tyle frajdy mnie ominie....;-) Na szczescie i tak duzo rzeczy trzeba bedzie na biezaco dokupywac.
A jak narazie, to jedynie dwie odswietne sukieneczki kupilismy z mezem, w tym jedna dla mojej przyjaciolki, ktora rodzi we wrzesniu.

Oj będzie się działo ;-)
Ale słodkie sukienusie :) Hehe, chyba po Oliśku wezmę się ostro do roboty coby móc też takie sukienusie kupować, a poza tym Oliś nie będzie się nudził jak się o siostrzyczkę postaram ;)

reklama
Kasia pewnie! Nie mozemy naszych pierworodnych w jedynactwie pozostawiac:-) Nie wiem, czy bedziemy sie starac o synusia do skutku, ale conajmniej dwojeczke, to bysmy chcieli, nawet jesli mialyby to byc same male kobietki:)
Ja mimo to,ze nieraz toczylam w dziecinstwie "wojny" z rodzenstwem, to nigdy nie zazdroscilam jedynakom...
A co do tych ciuszkow, to teraz jest tak wielki wybor i sa tak sliczne zarowno dla chlopcow jak i dziewuszek, ze od samego patrzenia chce sie w ciaze zachodzic:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry