reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

znalazłam jakiś art. nt. ćwiczenia w ciąży min. joga
czy któraś z Was Dziewczynki ćwiczy? a co sądzicie o owej jodze?

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Witajcie wtorkowo!!!;-)

Jeżeli chodzi o ćwiczenia to liczę na szkołę rodzenia, że tam sobie poćwiczę, zaczynamy od września. :-)
Teraz też mam ochotę ale boję się przez te skurcze które miałam....

Dobra, idę sobie jeszcze poleżeć:-)

papa

Witajcie Kochane tego pięknego upalnego wtorkowego dnia:-)
Jeśli chodzi o ćwiczenia to ja się dużo nagimnastykuje przy moich trzech suczkach ;-) Kilka godzin dziennie biegania, skakania i skłonów do piłeczek ;)

Witam sie i ja!
Jesli chodzi o cwiczenia to ja w poprzedniej ciazy cwiczylam joge prawie codziennie.mialam specjalna ksiazke o jodze w ciazy.Teraz cwicze przy Witku bardzo intensywnie:-D
Dobra spadam jesc jakies sniadanko z Witulkiem

Witam Was. U mnie w nocy mega burza z piorunami :szok:
Teraz tak jak u Kasi - duchota, duchota, duchota. Nie ma czym oddychać!

Witam sie i ja!
Jesli chodzi o cwiczenia to ja w poprzedniej ciazy cwiczylam joge prawie codziennie.mialam specjalna ksiazke o jodze w ciazy.

Aniu a wcześniej chodziłaś gdzieś na zajęcia, czy pierwsze ćwiczenia właśnie z książki?

Ewa nie chodzilam na zajecia , robilam cwiczenia z tej ksiazki.Ciezko ja niestety dostac ale jest swietna.Ma cwiczenia podzielone na etapy ciazy i wszystko jest super opisane i narysowane.To jest tytul"Joga na czas ciazy" Joanne Wensdil (nie wiem czy nie pokrecilam nazwiska ale chyba jakos tak to bylo.Jak ktos ma czas to bardzo ja polecam pomaga sie odprezyc i porozciagac troche.

Kurcze dziewczyny, czy u Was tez jest tak duszno? no wytrzymac nie mozna, co za pogoda...juz czekam na jesień;-)

tak zauwazyłam, że od paru dni brzuszek troszkę mi przeszkadza w wykonywaniu takich codziennych czynności...ciekawe co będzie potem...:baffled::-D

witajcie dziewczynki :-)

Aniu dzięki za informację. Poszperam w necie.
Dota chyba upał ogarnął cały świat. U mnie duchota też na maksa. A z brzuszkiem, to też ostatnio się złapałam na tym, że trochę przeszkadza ;-)
Taki nasz los :-)

ale tu pusteczki u nas...

Witamy Was kochane tego kolejnego pięknego, upalnego dnia :-)
Ach jak mi się dzisiaj nic nie chce robić, najchętniej zwinęłabym nogi za pas i uciekła do domku troszkę sobie pospać jeszcze ;-)
A jeśli chodzi o brzuszek to ja się złapałam na tym, że nie widzę jak sobie nogi golę ;-):-p

reklama
Hej Dziewczynki ;-)
Wczoraj nad Wawką przeszła taka burza jakiej nigdy nie widziałam. Pokaz piorunów był niesamowity. Ani razu nie zagrzmiało. Staliśmy w oknie i pstrykalismy zdjęcie. (Jak zrzucę z aparatu, to zamieszczę). Wyglądało to jak koniec świata.

A dziś znowu wybieram się na spotkanie służbowe.
Nie wyspałam się, bo małemu zachciało się pobaraszkować i to solidnie. Mega kopniaczki mi sprzedawał łobuzek mały :tak:

Miłego dzionka,
Ściskam, E.

Do góry