reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kata teraz w Twoim suwaczku wyświetlają się dwa zdjęcia Kingi
Langue21.gif
I powiedz mi jak to jest, że do wszystkich tak zdrobniale a do mnie sylwucha
Triste20.gif

reklama
Kata, he he ja wczesniej tez tak myslalam, ale teraz to sie zastanawiam, czy nie na odwrot....:-D:-D:-D No, ja w kazdym razie lubie sie w starej dobrej Polandii ubrac i zawsze z niecierpliwoscia czekam, ze znow sobie ciuchow nazwoze....:tak::tak::-)

sylwuś (może być? ;-):-p ja nie wiedziałam, że jesteś taka wrażliwa :zawstydzona/y: ) ja widzę jeden. kurcze na podglądzie też :blink: zaraz coś wykombinuję :angry:

pała pała :-);-) lubię przekręcać ale nie wszystko się da ;-)
no teraz widzę jedno - już zdurniałam :baffled:
pryzybelko bo zedytowałam sygnaturkę :-D sylwusia nic nie piła :-D

witamy sie i my dzis, nie bylo nas od rana a taka piekna pogoda dzis pyla ze szok :)

moje dziecko zjadlo dzis
Fumeur00.gif

i do tego mandarynke ze skurka i pozniej jak zwymiotowal to az szok

tylko nie pomyslcie sobie o mnie ze jestem wyrodna matka i na to pozwolilam, ale bylam u kolezanki i niby we trzy zesmy go obserwowaly ale to jest taki diabolek ze czasami to trzy pary oczu nie wystarcza, mowie wam ciezko z nim jest czasami, no ale kochany jest smieszek moj maly:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry