kasiamaj
mama 2007/2010
hej-chwilowo mogę się tu pojawić!!!-ale nie wiem czy jak nie skończę pisać -to mnie nie wywali z netu!!!-można się wściec tyle pisania a potem ginie!!!!
przyszły Kuby wyniki testów z krwi.
no i Kuba znajduje się w klasie 1.(a jest takich klas 5) ta piąta podobno najgorsza.
jeszcze znależli coś w wymazie z nosa-że ten katar który miał to nie tylko na tyle przeziębiania.nie wiem bo sie nie znam-w maju mamy wizytę u alergolog-może coś powie konkretnego????
a...no i jeszcze wyszła u Kuby-mała niedokrwistość.....
może znacie jakieś tabletki dla maluchów które zawierają żelazo w małej dawce?-bo pediatra mówiła że mamy takich poszukać.....????
Grzechotko-a jak było u Was? z wynikami Krwi?w jakiej klasie był Kubuś?
co do fraka to piękny-ale będzie mały elegant-przystojniejszy od p.młodego!!!!
Viki-fajnie że zakupy mieliście udane
Elcia-Kuba też bierze cebion multi-od urodzenia-jak oliwka-lepiej?
Aga-na razie działa!!!!
Paula-świetnie wyglądasz!!!-jako ekspert od włosów-może i mnie coś polecisz?-bo tak myślę ze przydałaby mi się zmiana!!!
Kata-co u Was?
dla reszty buziaki!
miłego dnia.
przyszły Kuby wyniki testów z krwi.
no i Kuba znajduje się w klasie 1.(a jest takich klas 5) ta piąta podobno najgorsza.
jeszcze znależli coś w wymazie z nosa-że ten katar który miał to nie tylko na tyle przeziębiania.nie wiem bo sie nie znam-w maju mamy wizytę u alergolog-może coś powie konkretnego????
a...no i jeszcze wyszła u Kuby-mała niedokrwistość.....
może znacie jakieś tabletki dla maluchów które zawierają żelazo w małej dawce?-bo pediatra mówiła że mamy takich poszukać.....????
Grzechotko-a jak było u Was? z wynikami Krwi?w jakiej klasie był Kubuś?
co do fraka to piękny-ale będzie mały elegant-przystojniejszy od p.młodego!!!!
Viki-fajnie że zakupy mieliście udane
Elcia-Kuba też bierze cebion multi-od urodzenia-jak oliwka-lepiej?
Aga-na razie działa!!!!
Paula-świetnie wyglądasz!!!-jako ekspert od włosów-może i mnie coś polecisz?-bo tak myślę ze przydałaby mi się zmiana!!!
Kata-co u Was?
dla reszty buziaki!
miłego dnia.