Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
kurde jutrzenka jak piszesz, że tak ciężko o miejsce to trza się za czymś rozejrzeć bo z małym dzieckiem jechać w ciemno
planuję okolice trójmiasta bo marzy mi się zwiedzić gdańsk :-)
dota kiedy tam jest jarmark? w sierpniu?
magda dzięki za wskazówkę odnośnie nocnikanie pomyślałam, że młoda może się stresować ale to w końcu coś nowego ;-) kasia tak robię ale młoda to chyba wali kupacza przy pierwszym napięciu i stęknięciu bo jak ją sadzam to klocek już w pampersie
![]()
Kata my byliśmy w zeszłym roku w sobieszewie - super, byleby pogoda dopisała, bo co do DOty to na pewno dopisze

Kal.aga wracajcie z Łukaszkiem do zdrowia!
Kasiamaj tu coś dla Ciebie Lekka jak piórko w kilka minut - Piękna i zdrowa - Dziennik.pl - to na wzdęcie nie na cycki ;-)
aaa nasza Monia na balety poszła

Viki gdziesz czytałam, że jak dzieci zdobywają nowe umiejętności to przestają mieć czas i ochote na jedzenie. Mi WIktor też zaczą wymyślać przy jedzeniu i nie wszytsko je, jak wcześniej. Więc może o to chodzi!
Sylwia ja mogę polecić Ci mojego, ale musisz przyjechać do Gliwic!
Baśka ja takie gumy z podłogi usuwam pazurkiem przez mokrą husteczkę dla dzieci ;-) innego pomysłu na to nie mam

A ja miałam dość wyczerpujący dzień: sprzątanie, gotowanie, spacer ze starą koleżnaką - aż cud, ze udało nam się spotkać. 4 godz. łaziłyśmy - nogi mi do tyłka włażą.
No a teraz siędzę i czekam na to moje bydlę. Jutrzenko, no niby praca, ale przy okazji tu kogoś odwiedzić tam z kimś pogadac i się pewnie przeciągnie do 24 grrrrr
Został tu ktoś jeszcze???