Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
kurde jutrzenka jak piszesz, że tak ciężko o miejsce to trza się za czymś rozejrzeć bo z małym dzieckiem jechać w ciemno
planuję okolice trójmiasta bo marzy mi się zwiedzić gdańsk :-)
dota kiedy tam jest jarmark? w sierpniu?
magda dzięki za wskazówkę odnośnie nocnikanie pomyślałam, że młoda może się stresować ale to w końcu coś nowego ;-) kasia tak robię ale młoda to chyba wali kupacza przy pierwszym napięciu i stęknięciu bo jak ją sadzam to klocek już w pampersie
![]()
Kata my byliśmy w zeszłym roku w sobieszewie - super, byleby pogoda dopisała, bo co do DOty to na pewno dopisze

ale jeśli chodzi o jarmark, to się bardzo rozczarowałam, w większosci wypadków to chińszczyzna, fotele masujące albo garnki, mnóstwo ludzi i niewiele miejsc, gdzie można by usiąść, odpicząć. Może mieliśmy pecha. No i drogo.Kal.aga wracajcie z Łukaszkiem do zdrowia!
Kasiamaj tu coś dla Ciebie Lekka jak piórko w kilka minut - Piękna i zdrowa - Dziennik.pl - to na wzdęcie nie na cycki ;-)
aaa nasza Monia na balety poszła

niech się wybawi za nas wszystkie! Viki gdziesz czytałam, że jak dzieci zdobywają nowe umiejętności to przestają mieć czas i ochote na jedzenie. Mi WIktor też zaczą wymyślać przy jedzeniu i nie wszytsko je, jak wcześniej. Więc może o to chodzi!
Sylwia ja mogę polecić Ci mojego, ale musisz przyjechać do Gliwic!
Baśka ja takie gumy z podłogi usuwam pazurkiem przez mokrą husteczkę dla dzieci ;-) innego pomysłu na to nie mam

A ja miałam dość wyczerpujący dzień: sprzątanie, gotowanie, spacer ze starą koleżnaką - aż cud, ze udało nam się spotkać. 4 godz. łaziłyśmy - nogi mi do tyłka włażą.
No a teraz siędzę i czekam na to moje bydlę. Jutrzenko, no niby praca, ale przy okazji tu kogoś odwiedzić tam z kimś pogadac i się pewnie przeciągnie do 24 grrrrr
Został tu ktoś jeszcze???

chciałabym żeby już bez pieluchy chodził jakis czas ale to narazie niemozliwe
chyba domyslam się co jest powodem nieprzespanej nocy
zgłupieje psina...