reklama
hej, ja tez oglądałam filmik:-)
wiecie co, zastanawiałam sie dzis rano co sie dzieje z dziewczynami ktore kiedys udzielały sie na forum a teraz cisza....
np. żonkilek, sabrina....
miłego dnia wam zycze...
ja musze nacieszyc sie męzem, gdyż w poniedziałek najprawdopodobniej juz wylatuje na statek....
wiecie co, zastanawiałam sie dzis rano co sie dzieje z dziewczynami ktore kiedys udzielały sie na forum a teraz cisza....
np. żonkilek, sabrina....
miłego dnia wam zycze...
ja musze nacieszyc sie męzem, gdyż w poniedziałek najprawdopodobniej juz wylatuje na statek....
dotaZ
Fanka BB :)
A ja ryczałam na tym filmie, na końcu jak pokazali poród, maleństwo....no nie mogłam się uspokoić....
Zrobiłam na obiadek pierogi ruskie, mniam mniam;-) troche się nakleiłam ale warto było :-)
Też często myślę o tych osobach, które się juz nie udzielają....lub bardzo rzadko...
Jakoś tak od poczatku było nas mało, no i tak została nas taka garstka
:-)....
Ide sobie poleżeć, papapa;-)

Zrobiłam na obiadek pierogi ruskie, mniam mniam;-) troche się nakleiłam ale warto było :-)
Też często myślę o tych osobach, które się juz nie udzielają....lub bardzo rzadko...
Jakoś tak od poczatku było nas mało, no i tak została nas taka garstka

Ide sobie poleżeć, papapa;-)
Weroniczka
Klub grudniówek'07
No to Viki idź się cieszyć mężem bo już niestety mało czasu wam zostalo. Jak wróci to już pewnie będziesz mocno zaokrąglona i wymęczona przez maleństwo.
A co do dziewczyn to ja się martwię o Asmodis bo dawno nie dawała znaku życia a miał przecież problemy ze skórczami. Mam nadzieję że u niej wszystko dobrze i poprostu ma dużo nauki.
A ja dziś cały dzień szyję suknię księżniczki dla mojej chrześnicy bo za tydzień ma urodziny a wiem że tak sukienka jest jej ogromnym marzeniem.
A co do dziewczyn to ja się martwię o Asmodis bo dawno nie dawała znaku życia a miał przecież problemy ze skórczami. Mam nadzieję że u niej wszystko dobrze i poprostu ma dużo nauki.
A ja dziś cały dzień szyję suknię księżniczki dla mojej chrześnicy bo za tydzień ma urodziny a wiem że tak sukienka jest jej ogromnym marzeniem.
Doticzka
Klub grudniówek'07
viki31 najgorsze bedą 2-3 pierwsze dni poźniej się przyzwyczaisz i reszte czasu bedzie lecieć bardzo szybko. Wiem bo mojego nie było 2 miesiace i nie dawno przyjechał a przed jego wyjazdem to TY mnie pocieszałaś wraz z resztą grudnióweczek za co jestem bardzo wdzięczna
Wiec nie martw się , zanim sie obejrzysz mąż bedzie spowrotem ;-)
Dasz rade skoro ja dałam to Ty tym bardziej
;-);-)

doticzka wiem , ze dam rade - nie mam innego wyjścia. pocieszam sie tym ze to kontrakt na 4 tygodnie i najprawdopodobniej tak juz zostanie tzn 4 tygodnie bedzie na statku i 4 tygodnie w domu. jak sobie wyliczylismy kolejny kontrakt skonczy sie okolo 10 grudnia....bede muaiała sciskać nogi by zdążył na poród

reklama
dzień dobry w poniedziałkowy poranek
jest 8:04 a ja piję sobie kawke. moj damian juz w szkole, valdi w szkocji a ja nie mogąc znaleźć sobie wczoraj miejsca wysprzątałam całe mieszkanko a dzis chyba wezme się za segregacje ubrań(swoich) bo jakos tak sie składa ze w części nie chodze wiec nie wiem po co to trzymam a w szafie miejsca brak...
nie wiem czy wy też tak macie, ze w czyms nie chodzicie ale zamiast to dac komus albo wywalic trzymacie nie wiadomo po co... ja zawsze znajduje jakies powody by czegos nie wywalic
, no ale chyba najwyższy czas na porządki
miłego dnia dziewuszki

jest 8:04 a ja piję sobie kawke. moj damian juz w szkole, valdi w szkocji a ja nie mogąc znaleźć sobie wczoraj miejsca wysprzątałam całe mieszkanko a dzis chyba wezme się za segregacje ubrań(swoich) bo jakos tak sie składa ze w części nie chodze wiec nie wiem po co to trzymam a w szafie miejsca brak...
nie wiem czy wy też tak macie, ze w czyms nie chodzicie ale zamiast to dac komus albo wywalic trzymacie nie wiadomo po co... ja zawsze znajduje jakies powody by czegos nie wywalic

miłego dnia dziewuszki