• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weronika super to zoo safari:-D podobne jest koło łodzi ale chyba nie takie duże i zwierzatka nie chodza tak luzem

kuba chodzi dzis bez pieluchy cos tam zacayna pokazywac że bebebe chce a u niego to i siku i kupa ale jak go pytam czy chce to kiwa głową a potem nic nie robi zobaczymy czy zleje sie w spodnie czy mi powie :-D

reklama
heloł:)
moje dziecko wstało o 2 w nocy i juz sie wyspało:/ i niespała do ok 5 potem zasneła i wstałysmy do 9,30 :/ hihihi
VIKI witaj:) ale przezycia mieliscie:) a majorka cudna i wy tez:) co do bicia to niewiem co powiedziec mała troche bije ale szybo mówie ze niewolno i sie przytula i całuje:)
GRZECHOTKA ooo powiadasz ze bedziesz w trójmiescie :) jak bys miała ochote na spotkanie to ja chetnie:)\
i co tam jeszcze ??? hmmmm

młoda zasnęła. no myślałam, że wyjdę z siebie normalnie bo od rana co 15 minut ryczy :wściekła/y: nawet pieluchy jej nie zdążyłam zmienić przed snem bo myślałam, że nie zaśnie :sorry: przynajmniej mam spokój i ciszę...
jeżu kolczasty! jak pada to nawet nie wiadomo co z tym dzieciakiem robić - pomysłów już brak a jeszcze jak się drze to wszystkiego się odechciewa :sorry:
ot, taki mały pms-ik mam ;-)

grzechotka rozpoczęłaś odpieluszanie? ;-)
weroniczka fajne to zoo! może wybierzemy się w przyszłym roku jak młoda będzie większa :tak: co ja piszę: na bank się wybierzemy :-)
viki współczuję przeżyć :-( a jak pablo zniósł lądowanie i start? mocno płakał przy zmianie ciśnienia?
moja też w złości drapie i bije (ale to robi z pełną świadomością i niepewnie bo wie, że zaraz zwrócę jej uwagę :tak: a potem jeszcze raz pac! czy nie zmieniłam zdania :-D)
aga oby to były ząbki :tak: przeziębienia wam nie życzę :no:
sylwia kobiety w ciąży bywają roztargnione :-) musiało być jeszcze jasno skoro nie przeszkadzał ci brak świateł ;-)
jutrzenka no właśnie, te większe pokoje są tańsze :tak: ale po urlopach opiszemy co i jak i wtedy będziemy mądrzejsze o nowe życiowe doświadczenia :-D
paula a co? nie wolno mi? ;-):-) muszę się sama dowartościowywać :-D;-)

edit: właśnie przeczytałam na onecie http://wiadomosci.onet.pl/1561444,240,1,kioskart.html polecam lekturkę z ciekawości ;-)

Ostatnia edycja:
hejo z domu

Kuba tez w nocy dal popis :wściekła/y::wściekła/y:, chyba te 4 dni z nami go rozpuscily :wściekła/y::wściekła/y:.
Zasnal normalnie w lozeczku, ok 23:30 jak my przyszlismy do sypilani to on jakos sie przebudzil, siadl ale nie plakal, nie ruszalismy go bo mslalam ze sie polozy. R z nim zostal ja sie poszlam myc. Ale slysze ze ryk.
R go wzial do lozka a on wyl i wyl, nie dal sie przytulic tylko pokazywal palcem ze chce wyjsc z pokoju i domyslilam sei ze na dol. R go nosil troche ale te plakal, zszedl z nim na dol i tez placz, wiec wrocil do lozka. Nie odzywalismy sie nie niego, lezal miedzy nami i wyl, caly czas pokazywalm ze chce wyjsc. Jak go glaskalam czy przytulalam to odsuwal sie i zloscil, smoczka nie chcial. Wiec czekalismy, wyl do 0:30, nie non stop, chwila ciszy i znow sie nakrecal. W koncu sie poddal, wzial smoczka i polozyl sie i zasnal. I ja go siup do jego lozeczka i spalismy do .... uwaga...... 9:30 :-):-):-).
Moze zle zrobilam ze czekalam az sie sam uspokoi ale nie chcialam mu ustapic bo jak zrobie to raz to potem drugi i rozpuszce go i bedzie porzebna super niania :-D:-D. W sumie to moglybyscie mnie wtedy w tv ogladac :-D:-D

Teraz znowu spi juz jakies 40 min, pewnie ta pogoda go rozlozyla, bo szaro i leje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Rany jak mnie wkur.... ta pogoda, najlepsze miesiace maj i czerwiec przelecialy i praktycznie nie bylo pogody.

u nas bicia nie ma, czasem kopie noge ale nie nas, tylko jak siedzi i hce mu cos dac a on nie chce to noga macha, ale kopania i bicia nas nie ma.
Za to probuje nas brac placzem, uczepi sie mojej nogi i mnie ciagnie, ale za reke ciagnie zebym robila co on chce ale ja sie staram byc twarda.

Aga oby to zabki byly a nie jakas choroba :tak:

Sylwia to zaszalalas

Dotka ja tez pije herbatke

Kata moze to przez ta pogode mala jest rozdrazniona.

Paula smacznego

Weroniczka Ty i tak masz cierpliwosc przy trojce tak malych dzieci, normalnie za wzor Cie mozna stawiac :tak:

powinnam cos porobic ale mi sie nie chce

Kata moze corka zaraziła się od Ciebie tym pms-em...hihi:-D

Jutreznka zapomnialam toć Ty w domku siedzisz.....acha;-)
Zafarbowalam sobie wczoraj wlosy, kolor-mleczna czekolada a wyszło-gorzka czekolada.....no nic ale tez ładnie:cool2:

a u nas wyszło słoneczko ale mały juz śpi....chociaz troszke okna pootwieram to bedzie milo w domu.....i sie schowalo......iiiiii znowu powoli sie pokazuje....ech...jakies to słonce dzis niesmiale:-D

dota toż ona jeszcze za mała :-) a słoneczko w chowanego się z tobą bawi ;-)

nas czekają zakupy popołudniu - biedronkowe :-p i sobie kupię moje ulubione produkty la la la!poza tym szukam na allegro dla młodej sztormiaka ;-)

reklama
eee zlał sie w porty:crazy:i pokazuje mi bebe namokre spodnie i jeszcze nu nu do siebie pytam sie go gdzie zrobiłeś pokazuyje na majtki a gfdzie powinieneś pokazuje na nocnik no i co z tego że pookazuje jak i tak robi po swojemu niue mam siły :rofl2:
elcia ja bede w sierpniu w bartoszycach u rodziców to wtedy możemy sie umowić ale w gdyni tez ale tam bede tylko pewnie na 2-3 dni do brata pojade jego mieszkanie nowe zobaczyć
małyt spi pies śpi ja odbebniłam juz swoj przydzial ćwiczeń bo wievczorem nie mam siły na nie są wykańczające nic mi sie nie chce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry