• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

cześć dziewczynki

viki- ale mieliście przeżycia:szok::szok: dobrze ze dojechaliście i wróciliście szczęśliwie:tak::tak::tak:

jakiś romans tu się kręci na forum:-D:-D:-D:-D:-D

a ja się nie wyspałam, Łukasz budził się co chwilę, o 3 w nocy miał temperaturę i pojękiwał mam nadzieję że to przez ząbka a nie znowu jakieś choróbsko:no:
wracam do pracy:confused2:

reklama
dzien doberek:tak::-):-):-)

Oj dziewczynki widze,ze musze sobie zrobić rozpiskę ktora kiedy przyjezdza....cholerka tylko szkoda,ze kazda w innym czasie.....
Ale nie martwcie się jak nie bedziecie chcialy się ze mną spotkac to ja Was znajde...hihi;-):-D
Na pierwszy ogien idzie Asia,potem Jutrzenkowa Siostra, Kata....Ewa tez jakos w sierpniu...moze ktos jeszcze????
No i Ela nasza bedzie za tydzien w Gdansku...a moze i czesciej.....:-)
A! i do Majoszkow jedziemy w lipcu:tak:(przy okazji Kasiu pozdrowienia:)

Aga nasz Mufienk tez sie dzis obudził z placzem.....oby Łukaszkowi nic nie było:tak:

Pracujcie ładnie!!! Milego dnia!!!:-):-):-)
paaa:-)

Ostatnia edycja:
heja

dota heheh ja też bede w gdyni w sierpniu hehheh:-D:-D:-D tak że wiesz ...
viki no dobrze że to tylko dupek z papierosem ale strachu sie najedliście brrr
a powiedz mi jak tak pablo na plaży bez pieluchy był? nakładasłaś mu tylko kąpielówki? bo ja właśnie nie wiem czy kupić kubie te pieluchy do wody czy puścic go w galkotkach tylko ale boje sie że sie zesruta albo naleje

kuba też w nocy plakał nie wiem tak wymachiwał nogami jakby go brzuch bolał dzi ś też rano mi na brzuch pokazywał ake teraz już ok
u nas leje znowu nawet po zakupy nie da sie wyjść:crazy:

ooo Grzechotka i jeszcze Ty:szok:hihhii....dobrze,dobrze damy rade!!! a moze bedziesz w tym samym terminie co Kata??? :-)

Jeny jak ten Krzysio szaleje.....boze skąd te maluchy mają tyle siły...teraz trzaska drzwiami i cały czas powtarza:"kude"....zlapałam się na tym,ze ja bardzo czesto mowie -kurde...no i dziecko załapało....:tak:ale juz się kontroluje:tak:

i co tam jeszcze? zaparzyłam sobie herbatke....zaraz wyjmę odkurzacz i troche poszaleje i wlasciwie tyle...u nas dzis cieplutko ale nie ma słoneczka,pewnie laski z uk zabrały i chytruski nie chca sie podzielic!!!;-)

no i mam dodatkowe sprzatanie-torebka ryzu na dywanie...ide to dziecko gdzies przywiazac:-D:-D

dota ja nie wiem dokładnie w jakim terminie ale pewnie w ciagu pierwszych 2 tyg potem do domku musze wracać

ja mam paluszki rozwalone po podłodze właśnie:-D:crazy:
ale ja nie wiem gdzie ja błąd popełniam czy to po prostu normalne kuba nic sie nie słucha na spacerze w swoja strone chofdzi ucieka jak do ściany mówię nawet sie nie obejrzy w domu też nic sie nie słucha załamka :no::eek:

hej

a my tez w sierpniu bedziemy nad morzem:-)jeszcze nie wiem dokladnie kiedy bo bierzemy tez pod uwage jakies last minut za granice no ale to sie okaze jak moj mąż dlugo bedzie na statku bo dzis znow od rana zmiany ze niby w tym tygodniu nie jedzie...
no i jak tu cokolwiek planowac:wściekła/y:

a u nas leje...masakra

a no i wlasnie pamietam jak pisalyscie o tym ze wasze maluchy was biją....
czy macie jakis sposób na oduczenie ich tego bo moj Paweł to juz zaczyna przeginac i normalnie nie wiem jak reagowac bo tłumaczenie nic nie daje...:eek:

kurcze ale mi zimno...ide sobie herbatke zrobic:-)

viki ja własnie nie mam juz pomysłów zawsze robię tak że trzymam jego ręke albo noge bo kopie tez i mówię " nie chcę żebyś mnie bił bo mnie to boli" czasem skutkuje ale za jakis czas jest to samo dla niego to super zabawa

no u nas Pablo jeszcze nie kopie ale jak walnie ręką to kosmos...i do tego on jakos zawsze mierzy w twarz...zbój jeden.
a co do majtek na plaze to u nas bylo tak ze na basenie zakładałam mu te specjalne do wody, a na plazy był w kapielówkach...no ale byłam pewna ze nie zrobi kupy bo robił tego dnia rano:-);-)o a sikac to mu nie zabronie bo przeciez tam prawie kazde dziecko biegało nago;-)

Hejo:-):-)

Wczoraj wróciłam sobie o 23:-p:-D:-p Zawsze o tej godzinie to ja już smacznie śpię:tak: Ciemno już było ale ja przez pół miasta beż świateł jechałam bo zaopomniałam włączyc:-D Tutaj w dzień nie trzeba ich używac więc ja właściwie nigdy nie włączam bo jeżdżę tylko w dzień, no i zapomniało mi się:-D:-D:-D Więcej szczęścia niż rozumu:sorry:

Viki łoooo matko ale przyżycia:szok::szok::szok: Ten gościu to jakiś niepoważny:no: Powinien miec zakaz latania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Z biciem niestety nie poradziłam sobie:no: Marcel nadal nas okłada jak mu coś nie pasuje, czasami też kopie do tego:zawstydzona/y:

Jutrzenka ja cały czas trzymam się tej myśli jak będzie fajnie za kilka lat jak maluchy będą już "odchowane" a ja będę miała labę:-p:-D

reklama
Hej dziewczynki.
Troszkę mnie nie było bo najpierw komp mi coś nawalał, potem byłam w Ropie a wczoraj jakieś choróbsko próbowało mnie dopaść ale mu zwiałam:-p:-p:-p:-p:-p:-p
U nas ponuje jakaś bakteria bo wszystkim po kolei ropieją oczy. A zaczęło się od mojej mamy. Po za tym Małgosi idą zęby i jest strasznie marudna i momentami wymiękam i mam wszystkiego dość.

My w tym roku nad morze nie jedziemy:-(:-(:-(:-( Ale za to wybieramy się w fantastyczne miejsce. O tu: ZOO Safari Świerkocin - Witamy w jedynym w Polsce ogrodzie zoologicznym typu safari Tylko że to jest daleko od Krakowa więc musimy pojechać tak żeby gdzieś przenocować jedną albo nawet dwie nocki. Myślałam żeby po drodze odwiedzić Łodzianki ale jednak do Łodzi z Gorzowa Wilkopolskiego jest kawałek drogi.

Paula jak tak sobie biedulko sama z Julką siedzisz to może dasz się namówić na tę moją Ropę? Tam czas leci bardzo szybko:sorry::sorry::sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry