• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
O rany, Viki, to przeżyliście wiele. Oby więcej nic takiego się nie zdarzyło, ani wam, ani nikomu innemu.

A to o takie studio chodzi. Generalnie powinno być droższe niż normalny pokój, bo kuchnia na miejscu. Ale z tymi cenami to nie dojdzie się ładu, tym bardziej na urlopach. Tu standard super i za przystępną cenę, a gdzie indziej odwrotnie. My mamy normalny pokój, przeciętny, tylko, że trójka, bo dwójek nie ma. A Pani miała mi przesłać dane do przelewu zaliczki i phone milczy:-(Mam nadzieję, że nie okaże się, że jednak ten pokój to już zarezerwowany był. Bo ja to mam zwykle takie szczęście.
Stefanka, jak Gajutek? Szaleje?:-)

asia szaleje w krainie snow :) cale szczescie !! a zreszta juz popoludniu jej sie poprawilo bo latala szalala az w koncu chciala pocalowac swoje odbicie w lustrze ale zrobila to z takim impetem ze przywalila sobie w szczeke i z zalu postanowila sie przespac.

Asia pokoj typu studio to cos niby mieszkanie. Tzn to co my mamy to jest tak, wchodzi sie korytarzza to jest jakby przedpokoj, stoi tam lodowka, szafka, ikroala, czajnik, taki przedpokoj i kuchnia w jednym i z niego jest wejscie do 2 pokoi dwuosobowych i do lazienki, czyli jedna lazienka na te dwa pokoje. Nam t akurat pasuje, jedziemy do tego stiudia 3 raz. Zawsze jeden pokoj bierzemy my a drugi R brat z zona. Fajnie wieczorem bo jak dzieci pojda spac (jak w tamtym roku) to my mozemy siasc w jednym pokoju spotkc i posiedziec i miec oko na dzieci, a jak bysmy byli w oddzielnych to wtedy wieczorkiemkazdy siedzi w swoim pokoju sam bo przeciez nie zostawimy dzieci samych, Poza tym jemy razem sniadania wiec tez jest wygodnie, a i kuba z majka bede cale dnie razem wiec nie beda sie nudzic :tak:.
Normalni jak jedziemy sami to beirzemy pokoj lazienke bo ja nie wyobrazam sobie wsponej lazienki na korytarzu czy jakos tak, ale ze to z R bratem i jego zona to to rozwiaanie jest dla nas super.
Patzylismy tez wczesniej za apartementmi bo cenowo wychodzi to samo ale tam z reguly jest pokoj dzienny z aneksem i wejsciem do lazienki i sypiania, wiec jedna rodzina zawsze by miala pokoj przejsciowy a tak w pokoju studio kazdy pkoj jest niezalezny wiec na noc jak idizemy spac zamykamy drzwi i kazdy jest u siebie.
Troche to zagmatwalam ale pewnie zlapiesz sens ;-)

Viki lomatko :eek::eek::eek:, wsplczuje, ale mieliscie przezycia.
Zdjecia cuudne, piekna pogoda, ach zyc nie umierac, a reklamacje tez bym zlozyla, tyle kasy sie placi i jeszcze ludzi w trabe robia :no:.

jutrzenka wiem ze moja milosc dla ciebie ciezarem...przydaje ci sie tylko wtedy jak masz smuteczki i myslisz ze nikt cie nie kocha i nagle sobie myslisz ''stefanka mnie kochaa'' i tylko wtedy ci sie przydaje...

jutrzenka wiem ze moja milosc dla ciebie ciezarem...przydaje ci sie tylko wtedy jak masz smuteczki i myslisz ze nikt cie nie kocha i nagle sobie myslisz ''stefanka mnie kochaa'' i tylko wtedy ci sie przydaje...

ojjj co Ty, ja codziennie wstaje w pelni sil i checi do zycia bo wiem ze gdzies daleko daleko jest ktos to mnie kocha i zawsze ma dla mnie jakies cieple slowo, cmok cmok

Viki no rzeczywiście podróż mieliście koszmarną, swoją drogą trzeba było tego dupka później dorwać i nakopać mu trochę :wściekła/y: Totalne bezmózgowie...
A ja po nocnej wyżerce w końcu kładę się spać i życzę Wam słodkich snów:-)

reklama
To z rana nikt się nie melduje?

Witka Kobietki :-)

Viki :szok: boshe ja tak panicznie się boję samolotów... jeszcze po Twoich przeżyciach to już w ogóle... masakra... :eek::szok: niby najbezpieczniejszy środek transportu. Ale przy wypadku mała szansa na przeżycie... jednak wolę trzymać się ziemi... :confused2:

I dzięki za pocieszenie... jakoś i tak niemal zawsze ze wszystkim radzę sobie sama ale jednak brakuje tego dziada w domu ;-)

Jutrzenak ledwo się ogarnęła i już lata po grillach :-p

U nas dziś deszczowo ale ciepło... :tak: wcinamy sobie z Julcią gorzką czekoladkę i jakoś leci... ;-)

A co u was?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry