Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja siedziałam na podłodze 30 cm dalej. tak upadła, że głowa jej się wykręciła i myślałam, że kark sobie połamała
:-( bożesz ale się wystraszyłam! tego paszczaka to nawet na metr nie można puścić samego :-( kazałam jej poruszać głową na boki, do przodu, tyłu i na szczęście nic złego się nie stało
ale wolę nie myśleć o tym co mogłoby się zdarzyć :-(
byłam u optyka i chyba zapiszę się w przyszłym tygodniu na badanie. mam dużą wadę wzroku a tym samymgrube szkła
jest jakaś nowa generacja (są połowę cieńsze) ale szkło kosztuje... uwaga uwaga 450zł! jedno! policzmy razy dwa + oprawki wychodzi ponad 1000 zł
więc chyba będą normalne z antyrefleksem (takie mam teraz). niedługo to i denka będą dla mnie mało ;-)
a chusteczek bambino nie próbowałam. używam albo biedronkowych albo tych co kasia z kauflanda (choć te tylko z takim plastikowym zamknięciem, idealne na spacery bo się paczka nie otwiera i nie wysycha a do tej pory musiałam owijać w foliówkę)
kiedyś kupiłam 6-pak nivea i tak długo miałam, że 2 ostatnie paczki mi się ześmierdły :-( i wcale tak tanio nie wychodzi przy pieluszkach innej firmy
albo się coś śni, miała tyle wrażeń, że w nocy może odreagować :-( też ciocią zostaniesz na dniach :-)
a co do upałów: mówiłam, że zatęsknimy za deszczem? ;-) dzisiaj i tak nie jest źle ;-)
vikuś nie bój się 
dobrze, że z malutką już ok! 

oj bidulko! 
trza było narzekać?? widzisz jakie masz spokojne dziecko
kiedy w ogóle odpoczniesz
nim patryk trochę podrośnie to znowu twój maluszek będzie w domu ;-)
szkoda tylko, że podkradł małgoni ;-) dla mnie szybciej ugotować krochamal (fajnie działał na skórkę
)

ale prawie każda znajdzie coś dla siebie ;-)
ale nawet mi chusteczką nie zamachały

jak ten czas zapitala
myslisz,ze ktos to przeczyta????????