reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
:-D:-D:-DSylwia to może musisz połączyć schody z mężem... to dopiero gimnastyka :-D
Nawet na trampolinie skaczesz? :szok::-D

Iza ogarniaj, ogarniaj a nie marudzisz... i wracaj do nas jak za dawnych czasów ;-):-)

dziewczyny mają dentystomanię :-p;-)

Poza tym to cały dzionek na "polu" ;-) prałam dywan u mamy na podwórku bo przez psa śmierdział blee... :baffled: dziś tata zabrał drugi z przedpokoju. Ten to w ogóle koszmar... ale popiorę i będą pachnące. mam nadzieję... :dry:

Jutro jadę do Rossmana po mlesio. Mała zostanie z babcią to śmignę autobusem ;-)

Hello,
To znowu ja :-D

Sylwia jeszcze na pewno coś do zrobienia w domu ;-)
jak ten czasa leci!

Dziewczyny przypomniałyście mi o dentyście, też musze się wybrać I tez czeka mnie wyrywanie 8ki..już zwlekam kolejny rok :baffled:

Widzę że nie tylko moje dziecko w strupkach i siniakach. Całuski dla wszystkich podrapańców ! Śmiejemy się z moją mamą że kupiłam WIktorowi odlotowe butki. W zeszłym tygodniu dostał nowe sandałki i jak tylko je założył tak zaczął biegać i uciekać na dworze hehe a taki grzeczniutki był hehe.
A wiecie co robi WIktor w piaskownicy...jak jakies dziecko pożyczy sobie zabawkę jego czeka cierpliwie, aż zostanie mu oddana, po czy zbiera całą resztę zabawek i wychodzi z piaskownicy bawić się gdzie indziej :-D
Wyciągnęłam dizisja WIktorowi szczebelki z łóżeczka, oby nie wypadł. Macie już wyciągnięte szczebelki?
Idę sobie poczytać co jeszcze u Ws słychać :)

Madzia witaj! My szczebelków nie mamy wyjmowanych ale za to zdjęliśmy całą jedną drabinkę. Może znajdę fotę to pokaże...

ooo mam...

nasze łóżko jest dosunięte i mała sobie śmiga... nie przychodzi do nas w nocy :no: czasem jak ją wezmę to ucieka do swojego łóżeczka.... :shocked2::cool2:

Jest ktoś jeszcze? Wkleiłam do albumu fotkę Amelki ;-)

ja jestem-ale pewnie już żadnej z Was nie ma :-(

Sylwia-dobre z tą trampolina-zwariowana jesteś :-)
może połącz skoki na trampolinie z mężem.....:-D

mam problem -miałam Was zapytać...czy u Was też tak maluchy czasem nie chcą myć ząbków???
Kubie się coś odwidziało -i nie chce :-:)angry::no:-może to wina pasty którą zmieniłam..........

dobrej nocki mamuśki.

Kasia u nas tez się to zdarza i chyba ma to coś wspólnego z bólem dziąsełek. Generalnie to mycie ząbek u Wiktora polega na zjadaniu pasty i koniec, ale od czasu do czasu uda się coś nieco wyszorować :-D
a ja podłożyłam poduchy Wiktorowi ;-)

reklama
hej
magda- ja jeszcze nie wyjmowałam szczebelków bo Łukasz strasznie się wierci:szok::szok::szok: jak bym miała taka podpórkę z łózka jak Paula to może bym wyciągnęła, ale niestety u mnie łóżeczko stoi na środku pokoju:sorry2:
sylwia- jak tam?
kasiamaj- Łukasz też nie zawsze chętnie myje ząbki, czasami muszę go mocno przekonywać, ale zazwyczaj jest tak wtedy jak mu rośnie ząb
Pula- a ty już po przeprowadzce?
kata- ja chodziłam do dentysty prywatnie i płaciłam dużo i plomby były do d.... a teraz jestem zadowolona:tak::tak::tak:

buziolki dla reszty

ale sie nie wyspałam łukasz budzi się jak dawniej 5 razy:szok::szok::szok: mam nadzieje że mu szybko ten ząb wyrośnie i znów będzie spał cała noc albo tylko raz się budził

Do góry