reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
viki hehe spacer no no ma kawa w termosie:-D:-D
a tu pogoda do bani raz słońce a za chwile leje rzęsisty deszcz i nie wiem co robic w domu czy na spacer eee ide połozyc niuńka narazie

mój się już wyspał.....spał całe 20min.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-sama też się położyłam i nawet nie zdążyłam zasnąć :angry::angry::angry:-brrrrrrr!!!!!

przestało padać i czasem nawet słonko zaświeci....ale za to wieje okropnie więc chyba nie idziemy na spacer.

Viki
-i jak poszłaś????
Sylwia-a na którą idziesz????

Kasia oby Kubusiowi tak nie zostalo...hihi;-)
Sylwka mały Cichopek się urodził, to teraz Twoja kolej;-)

Nasze malenstwo wlasnie usnęło....nabiegal sie w centrum handlowym...to zasnął w domku zaraz po przyjezdzie....

ide na herbatke;-):-)

elcia
Mój synek też już mi wymazał ściany długopisem a wczoraj to bawił się w picasso i w salonie popisał pufę. Niestety mimo że to ze sztucznej skóry nie mogę tego usunąć. A próbowałam już wszystkich środków chemicznych jakie mam w domu.

Czesc

No ciekawe, jak tam Sylwia sobie radzi.....:confused:

Ja dzis siedze w domciu, bo Oliwier wczoraj wieczorem temperaturke mial, wiec wolalam zostac, ale nie wiem co to moglo byc, bo juz szaleje od rana jak gdyby nigdy nic..... Potem poszlam tylko go zwazyc i zmierzyc, bo juz dawno nie bylam....

Elcia- jak bylam mala tez komus popisalam sciany, mama mi mowila. I to u znajomych, ktorzy dopiero na nowe mieszkanie sie wprowadzili......:tak: Na szczescie Oliwier mi jeszcze nic nie pomazal... musze go strasznie pilnowac, bo jesli ma to po mnie w genach, to tez tu nam wymaluje, a to nie nasza chalupa. Wynajmujemy.:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry