reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej hej

kto zabrał słońce ??? pewnie viki bo już nie chiała zeby goraco było no to teraz zdecydowanie nie jest
viki jakaś kara musi cie spotkać a dziś do dentysty idziesz hhahaha.......(tu śmiech jak straszliwego czarnoksięznika):-D:-D

od rana mi odbija

reklama
Sylwia gratulacje dla całej rodzinki i buziolki dla ciebie mamusiu

hejo
a ja tez zostałam wczoraj ciocia o 21,25 urodził sie Dominik 3,300 i 54 dł :) tatus zadowolony i szczesliwy mamusie tez ale strasznie przerazona porodem i wszystko ja mocno boli i strasznie mówi ze jest głodna hihihihi
ale sie ciesze no:)
o GRZECHOTKA jaki humorek:):)u nas jest słoneczko chcesz troche????:)
buziolki dla reszty dziewczynek:)

Witam

Gratulację dla Sylwi że wreszcie upragniona i wyczekiwana Oliwia jest już na Świecie

Przez najbliższy 2 tyg. nie będę się dużo udzielać bo mój E. ma urlop i mam ograniczony teraz dostęp do kompa

Gratulacje dla Sylwki:tak::-):-):-)suuuuper!!!!:-)

U nas dzis piekny dzien, jedziemy do Władka na spotkanie z naszą Asią i chłopakami....my juz gotowi ale mały jeszcze śpi....:baffled:ide go obudzic,sniadanko dam mu w samochodzie....;-)

papa dziewuszki,milego dnia!!!!:-):-):-):-):-)

elcia no to gratulacje ciociu Dominika:-D:-D:-D

no viki sie przestraszyła i wypuściła trochę slońca z komórki:-D:-D:-D

a ja musze iśc na zakupy tyle że jak ja mam iść jak sie najpierw wykapac nie mogę :baffled: znowu cos od nas do sąsiadów cieknie wieć rozwalony jest prysznic i ani wczoraj ani dzis sie nie wykapię jeny jak ludzie kiedys wytrzymywali kapiąc sie raz na tydzień:-D:-D:-D

hej hej

kto zabrał słońce ??? pewnie viki bo już nie chiała zeby goraco było no to teraz zdecydowanie nie jest
viki jakaś kara musi cie spotkać a dziś do dentysty idziesz hhahaha.......(tu śmiech jak straszliwego czarnoksięznika):-D:-D

od rana mi odbija

no viki sie przestraszyła i wypuściła trochę slońca z komórki:-D:-D:-D

:-D:-D:-D

nie wiem o czym mowisz bo u mnie lato w pełni...żarówa juz od 7 rano...
tak ze za twe słowa pewnie nastapi kara..
jak mozna straszyć i nasmiewać się z tak skomplikowanego zabiegu..tym bardziej że vikusia przerażona na maxa...

własnie dzwonili z gabinetu ze cos tam sie przedłuzyło i zebym była na 11.20...kurka a juz byłam gotowa psychicznie do wyjscia z domu a tu znow tyle czekać...

no ale mój Damiano juz wrócił!!!!!!!!!!! sliczny opalony..echh pabo jak go zobaczył to normalnie krzyczał z radosci i wciaz sie do niego tulił i całował:-)

no dobra..ide nastrajac sie psychicznie

grzechotka a ty masz kreche jak stąd nad morze....taki wielki minus:wściekła/y::wściekła/y:

elcia gratki

dota milego spotkania
innym miłego dnia:-)

ałaaaaaaaaa

SYLWIA- NASZE GRATULACJE!!!!!!-ZDRÓWKA DLA OLIWCI!!!!!
Bebe16.gif

my zaraz zbieramy się na śniadanko.a potem na zakupki.
Kuba wstał dziś o 9:20 :szok:-szok normalnie....kochane dziecko dało mamusi pospać.:tak:

Grzechotko-ja mam słońce-chcesz trochę :confused::happy2:-udanych zakupów.
Elcia- ciociu gratulacje:tak:-zdrówka dla Dominisia i gratulacje dla rodziców.
Dota-miłego dnia.udanej wycieczki.

dla reszty buziole i też miłego dna życzymy.

reklama
Hej!
my już po porannym spacerku, pranko się suszy, Juleńka śpi, a pies mnie wkurza!!!

Wszędzie się walają jego kłaki... nie mam chwilowo dywanów i codziennie muszę myć wszystkie podłogi... :wściekła/y: a i tak raz przejdzie i smuga sierści... jest na to jakiś sposób?
Może go zacznę szczotkować? Da to coś?

Poza tym to pogoda ładna ale po południu ma się zrobić lipa... pójdziemy na podwórko do mamy mojej:tak: mała pohasa... :tak:

A zaraz muszę wstawić rosołek ;-) mała mi ostatnio kiepsko jada obiady. :-(Nawet słoiczków nie chce. Ale jak bym jej mleko zaproponowała to owszem, ale przecież za duża jest żeby tylko w kółko mleko i mleko... :baffled:

Elcia dla Ciebie też serdeczne GRATULACJE ciociu. Fajny taki smerfik w rodzinie... aż ciężko uwierzyć że nasze były aż tak maleńkie!!! :-)

Viki trzymam kciuki :-) oby poszło łatwo i przyjemnie...

Grzechotka hehe tryska humorem od rana... a jak ćwiczonka idą?;-)

Kasiamaj to Ci synuś dał pospać... :-) my dziś od 6 na nogach... :baffled:

Dota udanego spotkania i czekamy na foto reportaż :tak:

Dla reszty miłego dzionka i dużo słonka... :-):tak:

Tak w temacie to mogła by się pogoda poprawić... u nas cały tydzień pada deszcz... :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry