reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
mały śpi
idzie burza
mam całą stertę garów do mycia
nic mi się nie chce
boli mnie brzuch
powiesiłam pranie
no i co tam jeszcze............

Aga-dogadzasz sobie widzę :-D
Viki-współczuję!
Kata-co u Was?
Dotka-fajnie że Wam się udało spotkanie.

buziaki.

Kasia- same konkrety, he he....:-D:-D a moze to wiersz bialy.....;-):-p:-):-D
Dota- to tez masz troszke klaczkow w domciu.....:tak:

U nas leje, dobrze ze chociaz przed poludniem bylo sucho, to polazilismy troche.....

a my wczoraj zaliczyliśmy wizytę kumpeli z 3-letnią córeczką (diabeł wcielony :szok:)
wpadła do nas do domu, porozwalała wszystkie zabawki, wywaliła kindze miśki z kosza (a moja każdego brała w rączki i całowała :-D), przepychała młodą (kinia chciała wyjść z namiotu a ta ją za głowę i wepchnęła z powrotem :baffled:). no mówię wam - diabeł nie dziecko :-D chrzczona była :-D no ale cóż...

a dzisiaj tradycyjnie spacerek, piaskownica itp. itd. :-D

elcia gratulacje ciociu! :tak::-)

Melduję się z wieczora :-)

Jutro z rana mam zamiar poprać firanki, zasłonki i pomyć okna. Potem sprzątanko bo czyste dywany będą :-) i z głowy ;-)

Alex ładne zdjątko w sygnaturce :-)

Kata to mieliście wizytę małej terrorystki :-D

Kasia ale post... literacki :-D

Dota fajnie że spotkanko wypaliło... :-)

Grzechotka, nie poddawaj się!!! Skończ ta dietę... co znaczy nie chce mi się?:-p

Viki doszłaś do siebie?

Stefanio gdzie się podziewasz? :-)

Co komu jeszcze?:cool2::-)

Hejka wieczorową porą.
Byłam dziś na poczcie wysłać paczkę:tak::tak::tak::tak: I lepiłam pierogi na obiad i nawet Małgoś dzielnie prawie cały czas przesiedziała w krzesełku:tak::tak::tak::tak: No i dostałam od rodziny prezent imieninowy mp3 z świetną muzyką. Siostra mi ponagrywała takie balladki grane na fortepianie. Piękne i uspakajające. A to jest to czego mi teraz trzeba:tak::tak::tak::tak:

paula dzieki za doping ale powiem ci że juz brakuje mi sił dzis nie zrobiłam i już nie zrobię tych ćwiczeń eee i tak top co miało zejśc to zeszło o wiecej powalczę jutro:-D:-D
kuba mi dzisiaj obudził sie popołudniu wymiotując aż sie dławił dobrze ze go usłyszałam potem jeszcze 2 razy wymiotował

Witam i ja wieczorną porą

Weroniczko
spóźnione życzenia imieninowe ;-) fajnie jest dostawać prezenty z których potem człowiek jest zadowolony

Paulo tyś to pracowita jak ja coś robie (grubszą robotę ) to zawsze mnie dzieciaki obsiadają a to im się chce pić a to im się nudzi a to jedno drugiemu coś zrobiło i tak w kółko :-(

Viki trzymaj się pamiętaj już cię ząb nie będzie bolał bo go nie ma :tak: ja miałam wyrywany jakoś 2 miech temu 5 to była po wyrwaniu mi powiedziała że w ogóle mi krew nie leci z rany i grozi mi tak zwany suchy ząb czy jak to się nazywa zwiałam się równy tydzień i nie było dnia bez tabletki przeciw bólowej a z buzi mi tak śmierdziało o fujjj

Grzechotko aby to nie był wirus Rota i żeby małemu szybko przeszło

Elcia gratuluję ci siostrzenicy

Anetka lubię mieć wenę do grubszej roboty... Rozwalam wtedy muzę na ful i uwijam się ;-) a potem tak bosko lśni... uwielbiam taki porządek, chociaż z psem to na chwilkę błysk, bo kłaki i mokre łapy wszędzie...

Grzechotka no wiesz...:-D ja tu kciuki trzymam a Ty ćwiczenia odstawiasz? :-D

Idę kochane bo mi się woda do wanny leje... maseczkę sobie nałożę na gębę i poleżę w kąpieli... :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry