reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej dziewczynki:-):-):-)

Dziękuję Wam za wszytskie gratulacje:-)

My już od 12 w domku jesteśmy z moją księżniczką:tak:
Olivia jest tak kochana, cały dzień śpi, budzi się tylko na cyca i dalej kimonko:tak:
Marcel zachwycony siostrzyczką, cały czas się koło niej kręci, pcha się do niej strasznie i przez to musimy byc podwójnie ostrożni bo niewiadomo co mu strzeli jal jest w jej pobliżu:-D
Poród miałam ciężki ale szybki. O 16 zaczęły mi się skórcze a o 20.50 Olivka była już z nami:tak: Bez znieczulenia i 2 godziny partych:szok: grrrrrrr:baffled: ale na szczęście już mam z głowy:tak:

Nie czytałam co u was, przyznaję się bez bicia:zawstydzona/y:

reklama
ja jestem ale nie chce mi sie pisac

ide spac bo jutro wesele i musze sie wyspac

Sylwia jak tam?? czytam ze mala grzeczna, a jak Marcelek na siostre zareagowal.
I czekamy na fotki.

edit bo mnie minelas, ale Ci fajnie, super ze juz po wszystkim i wszystko ok.

lece paaaaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
Sylwia-witaj!!!!! fajnie że już jesteś z nami :-)!!!!-(a co tak szybko tam wypuszczają ze szpitala???) :szok: super znów mieć taką kruszynkę w domku.-czekamy teraz na fotki. :tak:ale najpierw sobie odpocznij i naciesz się malutką.:tak:;-)

ooo jak ja zasiadłam czysta i pachnąca to wszystkie pouciekały :-(
Po kąpieli jak nowo narodzona. wymoczyłam się hihi... i pachnę jak sałatka owocowa... :-D:-D:-D płyn do kąpieli malinowy, żel do mycia truskawkowy a peeling ananasowy :-D

Sylwia regeneruj siły i czekamy na fotki :-) super że już jesteście w komplecie w domku... :-)

Dobranoc :-)

Sylwia- no to super, ze wszystko poszlo w miare szybko i juz jestescie w czworeczke w domciu.....:tak: Jak tylko bedziesz mialam chwile czasu to wstawiaj foty, koniecznie musimy zobaczyc malenka.....:tak::tak::-)

Paula- no to rzeczywiscie jak salatka owocowa.....:-D

Jutrzenka- no to baw sie dobrze jutro na weselichu....:-) swoja droga tez bym sie gdzies pobawila.....:tak:

No i jak wszystkie spac poszly, to i ja sie zmyje.....:sorry2:

heja

sylwia witaj w domku z Olivką odpoczywajcie :-D:-D:-D:-D
co do marcela to czytałam ze dobrym pomysłem jest kupienie lalki podobnej do dziecka i pozwolenie zeby starszy brat robił to samo co mama tylko z lalką

anetka to nie jest rata wirus raz że kuba jest zaszczepiony na rota a dwa że to moja wina że on wymiotował po prostu durna matka pozwoliła mu sie najeść czereśni no i tymi czereśniami rzygał widocznie staneły mu gdzieś na żałondku :baffled::baffled:ale zwymiotował wszystko zrobił jeszcze kupę i juz dobrze było latał i wariował

paula ja zamiast wczorajszych 6 weidera zrobiłam 4 majki czyli umyłam 4 okna duże i posprzatałam wyszorowałam kuchnię :-D:-D

miłego dnia wszystkim mam nadzieje ze ciepło dzis bedzie i jutro to moze na grilika sie wybierzemy do znajomych mmmmmm już mi sie chce:-D:-D

witam sie i ja!
pogoda byle-jaka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moje szkodniki już buszuję ale zaraz skończę im te harce bo czas iść na śniadanko.
Faim50.gif

i ogarnąć dom....................
potem zakupki
FaireSesCourses.gif
na jutrzejszego grilla-(oby pogoda dopisała)-Grzechotko-Tobie też :tak:;-)
Paula-ale z Ciebie pychotka.....tyle owoców :-D:-p
Jutrzenko-udanej imprezy!!!!!!!!
Elcia-witaj ;-)
Stefanka-gdzie Ty?
Ewedja-to już chyba o nas zapomniała????????

a reszta babeczek????
meldować się!!!!!
miłego dnia życzę-i ślę buziole
Bisous34.gif

reklama
To i ja się witam :-)

Mieszkanko prawie lśni. Jeszcze łazienka mi została... jak ja tak lubię... :tak:
Okienka błyszczą, firaneczki wilgotne już wiszą kwiaty wymoczone w wannie :-) kurzy brak, podłogi czyste :tak: od 8 rano zapitalam... :blink: ale warto było.

Poz tym to Julinka śpi, jak wstanie to zje obiadek i pójdziemy do babci ;-) a co będziemy robiły same? tak to pójdziemy na spacer z Martyną i Amelką. :-)

Wszystkim życzę miłego dnia i ładnej pogody :-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry