reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga-no tak zaczeło się od tego że przyleciał do Polski J kuzyn (nasz świadek ślubny) z narzeczoną z Angli.a że jadą do niej do Władka wpadają do nas po drodze.zabierają też jego mamę siostrę mojej teściowej.do tego teście.moja siostra z chłopakiem.i dziś się dowiedziałam że jeszcze J brat z żoną dziećmi i swoją teściową wpadają-bo zostawiają dzieciaki na wakacje razem z babcią.............ufffff-:-D:-D:-D-wyjaśnione :-D:-D:-D

reklama
Aga- on tylko tak wyglada ten moj Oliwier, a wsrodku diabelek, he he....:-D

Kasia- O, ale szykuje sie impreza! :tak::-)

Magdalenka- no moj tez uwielbia wode....:tak::tak: Codziennie jest placz , ze go z kapieli wyciagam i w basenie tez by siedzial godzinami.....:tak::-)

kasiamaj- dobranoc
magdalenka- ani się obejrzysz a zleci, ja w ciągu roku zrobiła 20 tysięcy:szok::szok:

no to i ja znikam: dobrej nocki i bardzo bardzo przyjemnych snów

Ostatnia edycja:
Alex u mnie przy kąpieli to samo, czasem się śmieję, bo jak mówię że kończymy i wychodzimy z wody to Wiktor próbuje się kurczowo przytrzymać spodu wanienki albo wody :-) po czym już nie jest do śmiechu jak robi wyślizg z rąk i wrzeszczy jakby mu pięty przypalali :baffled:

Hej!!!

Sylwia kilka dni i dojdziesz do ładu z towarzystwem :-);-)

Ja za 3 miesiące będę miała Amelkę całymi dniami :-):tak: troszkę się boję. Ale damy radę ;-)

Kasiamaj ło matko... to Ci się gości szykuje... :szok::-) wow... impra niezła...
Ja właśnie piekę sernik. Jutro pójdę ze swoją wałówką na kawkę do mamy :-):tak:
No i siostra zje serniczka. Tydzień temu była szarlotka ;-):-)

Aga Julka trochę przeszkadza, trochę się bawi... już potrafi się zabawić na chwilkę. Usadza misie w krzesełku, wozi lale w wózeczku, gada do nich, w tv lecą teletubisie to śpiewa, mówi itd. Dajemy radę :-):tak:

Madzia no ja też bym mogła zwalić na Julę ze mi się plącze pod nogami :-pale co mi to da? Nikt tego za mnie nie zrobi... a nie lubię mieć brudno ;-)
I super że Wiktorek lubi być na basenie :-) i ja się może w tyg wybiorę ;-):-)

Alex życzę wam poprawy pogody ;-) u nas w miarę możliwie :tak: cały tydz padało ale ciepło było... koło 20-23'C a dziś 18 ale bez deszczu. :-)

reklama
a ja już nogi mam zrobione-ciasto prawie -ale już mi się dziś nie chce...jutro dokończę-upiekłam na razie biszkopt-zostaje tylko krem owoce i galaretka.
no i jeszcze jakieś sałatki do grilla....................
Aga-romantycznie???-raczej na szybciora :-D:tak:
Paula-super z Ciebie siostra.
Alex-oj...szykuje :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry