Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Dzień dobry 
Nie przeżyje tego tygodnia. Oczy mi się nie chcą otworzyć
Miłego dnia Kobity!

Nie przeżyje tego tygodnia. Oczy mi się nie chcą otworzyć

Miłego dnia Kobity!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ciężko było wstać oj ciężko
dobrze że skończyło się tylko na zderzaku

eee ktoś mi zarąbał suwaczek z weiderem!!!!!

A jak w ogole Twojemu D tam jest?
Ale i tak musze koniecznie wyjsc, bo mleko Oliwiera mi sie skonczylo i pare innych drobiazgow...

Filip w pociągu dostawał wścieku d... Biegał po całym wagonie, zaczepiał ludzi. Normalnie nie mógł usiedzieć minuty na tyłku...

A może jeszcze bardziej.

a bardzo bym chciała 

przewiduję dużo stopów bo ona w foteliku nie bardzo... jakieś dobre rady dla mnie na ten wyjazd? ;-) będą fotki? 

) a kaczki były tak nażarte, że nie chciały jeść 

ale mówi że da się przeżyć. No i drogo w tym Cannes. 
czasem tak bywało że polski lektor zanikał...Asia jak ja Ci współczuje że już po wakacjach! Droga to koszmar nawet bez dziecka - tego najbardziej się boję. W zeszłym roku dzieci były takie małe że mogły przespać całą drogę.
My już po urlopie, który był jak bollywoodzki film - czasem słońce, czasem deszcz. Filip się wyszalał za wszystkie czasy. Śmigał po plaży, kąpał się - tylko jak fala go zalewała wyżej pasa to mu się nie podobało. Pojedliśmy rybek, mąż opił się piwska za wszystkie czasy i wczoraj wieczorem wróciliśmy. Mnie dopadła migrena po podróży, która była koszmarem. Pociągi w Polsce jeżdżą 30km/h. Droga z Gdyni trwała ponad 7hFilip w pociągu dostawał wścieku d... Biegał po całym wagonie, zaczepiał ludzi. Normalnie nie mógł usiedzieć minuty na tyłku...