reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hejka raz jeszcze :-)
My juz po spacerku i nawet nie zmoklismy, teraz dopiero sie chmurzy....:baffled:

Asia- witaj kochana po powrocie!:-) I jak sie ogarniesz, wstawiaj fotki....
Kata- kaczki nie jadly, bo je czestowalas splesnialym chlebem, a nie dlatego, ze byly nazarte.....:-D:-D:-D
Magdalenka- no to hop, zakladaj konto na NK, raz raz! :tak::-)
Paula- a no to nie najgorzej....:-) Jak bedzie czesto przyjezdzal, to nie bedzie tak zle, nie?
Aga- i jak mleko kupione?

reklama
Magda, nie masz mi co współczuć. Ja mam wakacje do końca sierpnia:-D:-D:-D:-D
Alex, zdjęcia będą, ale muszę je zgrać na kompa. Na razie ogarniam chałupę i stosy prania po wakacjach.
Kata, nie mam złotego środka jeśli chodzi o podróż. Dzieciom na pewno się nudzi, więc trzeba im zapewnić jakąś rozrywkę. Myślę, że najlepsza opcja to wyjazd na noc. A jak swoim samochodem to lepiej, bo można zawsze się zatrzymać itp. No i na pewno szybciej się jest na miejscu.

Magda, a ja tam się już cieszę, że jestem w domu. Kasy tyle wydaliśmy przez ten tydzień, że szok. W przyszłym roku to się poważnie zastanowię czy jechać nad polskie morze, czy np. do Chorwacji, bo ceny porównywalne, a klimat nie... No i tam morze ma 26 stopni. Raj na ziemi... A w Polsce to zawsze trafiamy na kijową pogodę...:tak::tak::-(:-(

Hej Kobiałki :-)
Mam nadzieję, że w końcu wrócę do normalnego funkcjonowania na BB, jakiś pacan nam się na lewo do netu podłączył i w końcu dzisiaj zadzwonili, że już wszystko powinno być w porządku. Szlag mnie trafiał jak mi się strona 3 minuty, albo i dłużej otwierała.
Miłego dzionka Babeczki, u nas pogoda do bani i kisimy się w domu:-(
Wczoraj było normalnie urwanie chmury, deszcz lał jak szalony i padał taki grad jakiego dawno nie widziałam.

Kacha no w końcu oddałyście nam swoją pogodę... :-p u nas powodzie w kraju to musi teraz słońce pogrzać :-p

Asia to fakt że kasy to idzie u nas a pogoda nie pewna... :tak: Same kwatery to pikuś w porównaniu do reszty wydatków...

Grzechotka a wy kiedy ruszacie?

Magda to powiedz małżowi że w końcu chcesz się wyspać... może da Ci spokój na kilka nocy :-D:-D:-D

Moje dziecko śpi już ponad 2,5h. Rzadko się to zdarza...

A ja wcinam M&M czekoladowe.... chce ktoś?

Sylwia jak się macie? :-):-)

Siostra dziś była na kontroli u neonatologa. wszystko ok, tylko wynik bilirubiny ma na telefon.

paula teraz to szybciutko zleci :tak: a mówią, że to baby nie mogą się dogadać :-D
a moja miała dzisiaj ciężką nockę i ciężką drzemkę w dzień (wczoraj na wieczór dużo wrażeń bo spotkaliśmy się ze znajomymi i ich synkiem w wieku kini ale w dzień :confused: ech... tyle zaczyna gadać, że może jakiś skok rozwojowy przechodzi :confused: odeśpi za jakiś czas ;-))
magda moje dziecko to zawsze na żywioł pędzi i też nie wiem po kim :cool2:
alex :no: spleśniałe były tylko piętki :-D
asia planujemy wyjazd o 4 rano :sorry2: na całą noc się boję :-( a zadowolona jesteś z kwatery? jak radziłaś sobie z karmieniem filipka? my mamy 30 m do stołówki z domowymi obiadami więc myślę, że nie będę młodej gotować (słoików nie je :sorry2:) tylko zawsze jakąś zupkę lub ziemniaczka chapnie :sorry2:
kacha jak u was leje to u nas słońce :-D i tak jak pisałaś to rzeczywiście się sprawdza :tak:
sylwia też miałam pytać jak sobie radzisz?

byliśmy na małych zakupach w biedronce i kupiłam za 5 zł z wyprzedaży blaszkę do wypieku ciast i 22 kolorowe foremki do wykrywania ciasteczek :tak: ale kini się podoba :-D fajne są bo mają różne kształty i zwierzątka i ją uczę a ona powtarza :-)

Hej z wieczora:-):-)

My jak narazie dajemy sobie radę, głównie dzięki temu że moja mama jest u mnie codziennie. Ale tylko do czwartku:-( potem R ma tydzień urlopu i koniec:-(:-(:-( Zostanę sama na placu boju:-D
Najgorsze są ranki. Olivia wrzeszczy bo chce cyca, Marcel nie chce się ubrac i zamiast jesc śniadanie to miauczy pod szafką ze słodyczami:wściekła/y: Ale znajdę na nich sposób:-D:-D

Kacha u nas dzisiaj słońce było cały dzionek:tak: Kiedy masz to usg?? Bo to chyba już czas:confused:

reklama
hejka
wróciłam...cieszycie się???? :-p
impreza zakończona-ostatni goście odjechali przed 13-tą.
a potem my skoczyliśmy do znajomych na kawkę.
idę Was poczytać-bo naskrobałyście tyle.....:-D

a mnie sięz tego wszystkiego pomyliło że dziś jest niedziela!!!!
J miał urlop na dziś i ci goście...............

Kata-u nas nie ma takich wyprzedaży biedronkowych-jest tylko plakat i nic więcej...
Paula-dobrze że wszystko ok z malutką
Kacha-wracaj wracaj!!!!
Aga-można powiedzieć że udana-Ty jedna pamiętasz????
Sylwia-dasz radę ;)

buziaki dla reszty-niewymienionych

jest jeszcze ktoś????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry