reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

elcia- cioteczko Dominika- gratki dla ciebie i dla dzielnej mamusi Dominika i dla małego naj:tak::tak::-):-)
kasiamaj- a to ci Kubuś pospał:tak::tak:
paula- ty mi wcześniej nie odpowiedziałaś, więc pytam jesio raz - już jesteś po przeprowadzce?
viki- bądź dzielna

Ostatnia edycja:
reklama
Aga odpowiedziałam :tak: nieuważnie czytasz :-p:-D nie przeprowadziłam się, jeszcze jesteśmy w bloku. Tamci narazie czekają na meble więc się nie wyprowadzili. Jak będę wiedziała coś więcej to na pewno napiszę :tak:;-):-)

oj Viki - współczuję ci:sorry2:

a ja wyskoczyłam sobie z pracy na parę minut i poszłam się poopalać na solarium (tylo ciiii nie wydajcie mnie
Sourire130.gif
). 8 sierpnia mam wesele a na naturalne opalanie nie mam czasu:sorry2:

Grzechotka hehe tryska humorem od rana... a jak ćwiczonka idą?;-)

no i po humorku:baffled::baffled: poc o przypominałaś:-D:-D heheh nie no marnie z ćwiczeniami właśnie kuba zasnął i miałam sie za nie zabierac ale juz tak bardzo mi sie nie chce że nie wiem czy zrobię

paula moze obetnij jej sierśc albo u psiego fryzjera alblo sama przejedz maszynką hhehe nie żartuje lepiej do fryzjera psa oddać bo tam od razu mu uszy wyczyszcza z kłaków takim specjalnym preparatem no szczotkowanie tez cos da jak wychodzisz na spacer weż szczotke ze sobą no niestety tak juz psami jest
my skalpela co 3-4 miesiace dajemy do strzyzenia i nie ma problemu z sierścią

viki bidulko nie martw sie przejdzie bedzie dobrze

my juz po spotkanku:-)
dziewczynki macie gorące pozdrowienia i uściski od Asi:tak::-):-):-)

Pogoda nam dopisala,chłopcy troche pobawili sie razem....tak smiesznie nasladowali siebie...jak np. Krzysio wrzucał piasek do baseniku,Filipek stawał obok niego i robił to samo...Męzowie zajmowali sie chłopcami a my moglysmy sobie poplotkowac;-)i co tam jeszcze? fotki zaraz wrzuce....:-)

Elcia graulacje!!!:tak:

reklama
Czesc:-)
Jak tam dzionek mija? :-)
U nas szaro- buro, ale spacer obowiazkowo byl. Teraz mala gwiazda spi, ufff! :tak::-D

Elcia- gratulujemy swierzo upieczona ciociu!:tak:
viki- uuu wspolczuje....
Dota- no to fajnie, ze spotkanko sie udalo.....:tak: A kiedy Asia wraca?
Paula- tak to z psami jest.....:tak: W Polsce moja mama ma retrivera i klakow po pas.....:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry