reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

bry!

widzisz aga tak to już jest, że jak się jest na urlopie to od początku myśli się o jego końcu :-D a telefony na urlopie znam z autopsji :sorry2:
kasia miło z j. strony :-) współczuję kubusiowi :-( sprawdzam mojej dziąsła ale jeszcze nie czas ;-)

poza tym pewnie dzień jak co dzień :-);-)
miłego!

reklama
Dzień dobry! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Filip nie chce pić mleka, wrrrrrrrrrr... A już tak ładnie wypijał całą butlę i znów foch na mleko. Kurde no...

Ostatnia edycja:
hej
no...udało mi się zająć czymś choć na chwilkę mojego marudę....dałam mu talię kart-przekłada układa....ma zajęcie.
zaraz pakujemy się i do miasta ruszamy,mam tyle do załatwienia że nie wiem jak to ogarnę-na koniec jeszcze do lekarza.

wiecie dostałam nowy przepis na bolące rozpulchnione dziąsła -wczoraj mama zadzwoniła do pediatry który pracuje u nich w przychodni-
-kazał mi popsikać Kubie dziąsło TANTUM VERDE (tym od gardła)
że niby to znieczula i szybciej sie goi,popsikałam i noc ładnie przespał......może zadziałało?
Kata-on tak ma....z tymi niespodziankami...co jakiś czas go najdzie :-)
a to mi kwiatków leśnych bądź polnych nazbiera albo jakieś inne cuś do domu przytarga :-D
Asiu-u nas ogólnie foch na jedzenie....-też mam tego dość bo ile czasu można nie jeść???...mleko to u nas od początku jest bleeeee

a gdzie reszta???
śpicie jeszcze???-to wstawać!!!!!!
ale już-śpiochy.:-p

Witam i ja!!! :-)

Asia u nas na odwrót. Dziś były różne kombinacje na śniadanko. Kanapeczki, parówka, serek a ta się darła w kuchni "kachę!!!" no i musiałam zrobić kachę w butli :crazy: bardzo chętnie na wszystkie posiłki jadła by kaszkę... :rofl2:
Achhh ta moja kosmitka... :-D w nocy już zjada tylko jedną butelkę :-) czasem wcale... :tak:

Magda czytam i czytam... potem napiszę co o tym myślę bo się wciągnęłam... ;-)

Stefanka yo!!!

Edit:
Magda niezłe... i szokujące...

Ostatnia edycja:
Magda-do mnie też pisali czy chcę wygrać alfa romeo.....:tak::tak::tak: ale z innego numeru.-nigdy nie odpisuję na takie sms-y.
Paula-dobre z tą KACHĄ :-D
Stefanka-krótko zwięźle i na temat-YO! :-D

ja dalej wojuję z praniem.
byliśmy u lekarza-wszystko odpukać ok.zapisała nam ESBERITOX-tak zapobiegawczo żeby nic się nie przypałętało przez tego rosnącego ząbka.
i potwierdziła to żeby psikać tym TANTUM na to dziąsło..

reklama
:) zrobiłam sobie przerwe na kawe dzisiaj troszke później

Kasiamaj dobrze, że jest ok i niech tak zostanie.

A my musimy zmienić lekarza i iśc do alergologa. Wiktor jest cały w krostach a policzki ma jak tarkę, a nasza lekarka z uporem maniaka powtarza że to twarda woda :crazy:

U nas mleko zostało tylko na kolację i czsem babciom uda się namówić Witkora na drugie śniadanko z kaszką owocową i mlekiem.
Ale jakby mu pozwolić wybierac to mleko już by dawno poszlo w zapomnienie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry