• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
To ty się nie zastanawiaj, co robić z włosami, tylko zapuszczaj nie tylko na głowie, a nie będziesz musiała zazdrościć.
A zęby? Mogę polecić ci mojego dentystę... Wypiłuje Ci idealnie

a masz jakies nasiona bo mi na klacie nie bardzo chca rosnac ?? i na plecach tez mam tylko ze 100 :)
widze ze forum grudniowek sie juz konczy... pustoooooooo jak w hmmm nie wiem...jak w kosciele we wtorek :)

Pusto, jak na ... pustyni, hehehe

Mam, specjalne nasiona od ojca Rydzyka ;-). Hodowane wg jego zmyślnej receptury, niedostępne na rynku. Otrzymasz jak wpłacisz pewną kwotę na radio Maryja. Ja jestem wierną jego fanką to mam :tak:. Mogę się z Tobą podzielić, chcesz? Ale wtedy kasę wpłacasz mnie.

Ostatnia edycja:
hejo
mój T dzis ma na 2 zmiane i wróci o 11:( jeny ........
ASIA na gardło dostała VERCEF I HASCO-SEPT I IBUM NA GORACZKE
VIKI po pierwsze dziekuje bardzo (ty wiesz za co) bardzo mi miło było:)
a Oliwka wypija tak 500-600ml wody ale gdybym jej dała np kubusia to w ciagu godz wypije 1000 ml hihihihihhih

reklama
hejo

jestem cieszycie sie??

Viki u nas z piciem to roznie, czasem wypije calego kubusia pol na pol z woda czyli tak jakby 2 butelki wypil a czasem tylko pol. Dzis wypil 2 soczki w kartoniku ze slomka ale i 2 jablka zjadl

zdrowka biednym chorowitka zycze

i tyle bo mi sie nie chce pisac :rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry