reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

no tak jak ja wpadam na chwile to wszyscy pierogi lepią :-D:-D:-D
ja też w transie gotowania i sprzatania na szczeście gości bede miała duzo tylko w 1 dzień świąt bo na wiligilę i na 2 dzień idziemy w gości no tyle że beda moi rodzice u nas przez całe świeta
jeju uciekam bo mnie i tak dziś noc zastanie

wesołych świat wszystkim życzę :-D:-D:-D:-D

reklama
I ja z zyczeniami juz wpadam, zwlaszcza, ze czorcica usnela, to musze wykorzystac chwile na BB:)

Załączniki

• Zyczenia Przybylki.jpg
    Zyczenia Przybylki.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 31
"Siedząc przy wigilijnym stole,
łamiąc opłatek święty,
pomnijcie, że dzień ten radosny
w miłości jest poczęty (...)"

Życzę Wam zdrowych i pogodnych świąt spędzonych w gronie najbliższych. Radości w każdym momencie...

Jutro już rano wyjeżdżamy, więc pojawię się dopiero po świętach. Pozdrawiam Was serdecznie. Nie objadajcie się za bardzo ;-)

Czesc, ja tylko wpadam na chwile.... zabiegana jak nie wiem, na wszystko czasu brak przed swietami, pewnie tez tak macie....:tak::-)

Zycze Wam w takim razie i Waszym rodzinkom pogodnych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia....:-)
No i postaram sie wpadac na bb w miare mozliwosci....ale cienko to widze, bo huk roboty, a ja sama z tym wszystkim, nawet P jutro tez musi jeszcze pracowac.....:sorry:

carteneige004aq9.gif

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany,
życzę wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt życzy Iwona i Robert z Kubusiem

Ostatnia edycja:
Magia Świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja,
spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku,
rozleniwiony telefon,
zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem.
Magicznych Świąt Bożego Narodzenia...życzymy MY :-)
B.D&Aliko

Kasiu.maj - kochana GRATULUJĘ!!! Nie miałam jeszcze okazji. Cieszę się, że Wam się udało.

My także ślemy Wam mnóstwo świątecznych buziaków i życzymy, by te Święta były dla Was pogodne, spokojne, by przyniosły siłę i zapał do realizacji marzeń.
Pozdrawiamy!:-):-):-)​

reklama
dziewczyny
Na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia życzę Wam oraz Waszym bliskim wiele spokoju, zdrowia i radości.
Niech wypełnią Wasze serca i zawsze Wam towarzyszą.
Życzymy Wam, aby te Święta były dla Was rodzinne, pełne miłości i ciepła, aby te odczucia i uczucia zostały z Wami na zawsze.
Niech ten magiczny czas spełni Wasze najskrytsze marzenia a Boża Dziecina obdaruje swoją nieskończoną łaską i pobłogosławi Wam i waszym rodzinom.
zyczy Elcia T i Oliwka
\buziaczki dla was wszystkich:))

Do góry