reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Pryzy nic się samemu nie wytapia... ;-) Wszystkie elementy są gotowe tylko trzeba z pomysłem robić... ;-):-) Ja mam jednego sprzedawcę na allegro u którego kupiłam wszystko łącznie z narzędziami... ;-)

Możesz sobie wpisać w You Toube jak zrobić kolczyki i wyskoczą Ci filmy... banalnie proste ;-)

Co do pieca, to nie mam innego wyjścia. Nie ma centralnego a elektrycznie grzać to kupa kasy...:szok: Więc palę tak... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Alex chcesz w ucho za ten luty?;-):-p:-) Pewnie, że nic się nie dzieje, za dobrze by mi było ;-)
U nas też cała pasta do zębów ląduje w brzuszku, swoją drogą kiedyś próbowałam i całkiem dobra jest w smaku :-D
A tak w ogóle to dziń dybry :-)

Ech Kacha, co ta dzidzia taka uparta? Chyba to u Was rodzinne co? :) Ale nie martw sie, nawet do lutego juz baaaardzo blisko jest:tak: A Alex widze tez subtelna kobieta i umie pocieszyc ciezarna:-D

Paula, no wlasnie sobie wpisalam w wyszukiwarke wczesniej z tymi kolczykami... Fajne to ale chyba juz bym wolala na szydelku cos dziergac, bo na tym by mi nerwy szybko siadly... jejciu jak to trzeba te cienkie druciki zawijac, jak sie koncenrtowac...
No a po za tym ja nie mam wolnych wieczorow, bo moje starsze "dziecko" wraca z pracy i jest bardzo absorbujace hehe

reklama
Witam wieczorową porą wyczerpana psychicznie po całym dniu marudzenia i płaczu Tadeczka i Małgosi. Myślałam że już nie dotrwam do końca dnia i normalnie palnę sobie w łeb. Ale jakoś wytrwałam. Teraz idę zrobić sobie kąpiel i zrelaksować się przed jutrzejszym jak podejrzewam równie koszmarnym dniem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry