reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
ale się objadłam-pozazdrościłam dziewczynom wieczornego jedzenia i masz....będę zdychać.
byłam na małych zakupach-kupiłam dziś Kubie myjkę do wanny takiego hipka co się na rękę zakłada...-rany jaka zabawa!!! :szok::-D dziecko z wanny nie chciało wyjść.
i zakupiłam piżamki w promocji-bo wszystko się robi za małe.
a i dla siebie termofor -(proszę sie nie śmiać) ale muszę sie dogrzewać-jak stara babcia-bo mnie nerka boli......:-p:-(

Kacha-a na kiedy miałaś ustalony termin???-u Was nie wywołują porodu jak odpowiedni czas minie???

u nas z połykaniem pasty różnie...raz połyka raz wypluwa....

reklama
Dobry na wieczór.
Chciałam tylko zameldować że żyjemy.
Jestem wykończona psychicznie, fizycznie i w ogóle wszystko na nie.
Kurcze z remontem całego domu nie było tyle problemów to z tym sklepem. Szok, no ale zrobi się raz porządnie i będzie.
Alex ma za sobą pierwszą wizytę u dentysty i był bardzo dzielny i grzeczny. Ładnie pokazał ząbki a później jak usłyszał że ma chodzić bez smoczka to najpierw zrobił bardzo zdziwioną minę a później powiedział "mamusiu chowaj", ale się zdziwiłam :-)

Kacha widzę że dzielnie się trzymasz....

Dla wszystkich uściski i buziaczki.

weroniczka- niezbyt optymistyczna perspektywa następnego dnia, może nie będzie tak źle
alex- paula do męża pewnie tez hełmie nie wiesz ze takie mundurki dla facetów są bardzo podniecające:-p
kacha- badź dzielna, powiem to czego nie chcesz usłyszeć : to już niedługo:tak::tak::tak:
kasiamaj - ja też się objadłam zapiekankami i jeszcze Łukasz wmusił we mnie kilka ciastek czuję że zaraz zwymiotuję:baffled:
basia- hej
asia- co tam u ciebie, zabalowałaś na tej choince czy co?

a jutro mój mąz wraca:-):-) wprawdzie na jeden dzień ale ....
miłej nocki papa

Aga to gdzie M w te trasy jeździ?:-);-)

Alex no a jak... cały strój mam... Jak to Aga napisała... facetów to jara... :-p:-D:-D:-D Jak chcesz to Ci pożyczę... A nie tylko te sexi golfy nosisz... :-D

Kacha nie stresuj się tak. Wcześniej czy później przyjdzie na Ciebie pora... ;-):-):tak:

Kasiamaj jak termoforek?

Baśka rób, rób... A powiedz mi ile wcześniej się trzeba rejestrować? Chyba się już w lutym przejadę po papiery... :sorry2:

I to chyba na tyle bo muszę się do wyra zawinąć... Jutro od rana misja Amelia... :baffled:

Kasiula termin wg OM mam dopiero na sobotę 30 stycznia, ale wg pierwszego usg miałam jakoś na 15 stycznia:sorry2: Zresztą lekarze nastawili mnie na to, że skoro Oliś się urodził w 38tc to Młoda się urodzi się jeszcze wcześniej. Więc tak sobie czekam i czekam i gucio z tego wychodzi:sorry2:No i miałam słodyczy nie jeść i też gucio z tego wyszło :-p:-)
Kurcze jak mnie baniak boli:-(

Hej dziewczynki:-)

paula-
teraz M. jest koło Łęcznejtj. jakieś 70 km, ale nocuje tam bo się nie opłaca wracać bo więcej na paliwo by wydał. A niedługo może pojedzie do woj. pomorskiego:szok::szok:
kacha-
ty się tak nie denerwuj dzidzia lepiej od lekarzy wie kiedy ma wyjść:tak::tak:
jutrzenka- odmarzł ci mózg?;-)
nie wyspałam się:confused2:

dzien dobry:-):-):-)

Aga tez mialam Jutreznke o to zapytac:-D;-)hihi....ciekaweeee;-)
milej pracki!:tak:

Paula Ty niegrzeczna dziewczynkooo:-p:-p:-pdobrze,ze mieszkasz tak daleko....przynajmniej wiem,ze męża mi nie zbałamucisz:-D

Alex no weź chociaz nam narysuj tą swoją torebkę;-)naszkicuj...nie wiem opisz???;-) luis vuitton????;-)

a u nas nowość-w nocy spadł śnieg:-D:-D:-D:-D:-D ale temp. -5 to całkiem znośnie:tak:

dobra co sie bede rozpisywala....hihi....nie bede dzis rozrzutna:-D
musze pomyslec o sobie i lece sobie ugotowac owsianke....mniam!!!:cool2:

udanegoooo.........takiego jakiego sobie zyczycie:-):-):-)

a u mnie też pada śnieg:szok::szok::szok: ta zima szybko nie odpuści:no::no:
w pracy jakoś zimno mam, ręce mi skostniały już, ale będe sie rozgrzewać pukając w klawiaturę od czasu do czasu;-):-D

dota- mówisz oszczędzasz paluszki;-):-D udanego udanego:tak::tak::tak:

reklama
dzień dobry
ale mnie plecy napierniczają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-rany-nawet termoforek nie pomaga!!!!
muszę się jakoś zmobilizować i zrobić przegląd w młodego ubraniach.....coś czuję że znów worek na strych wyniosę :blink:
u nas też pada śnieg..ale taki drobniutki.
nie mam pomysła co tu na obiad zrobić?????-bo mi się nie chce....
dobra nie smęcę lecę coś zjeść może mi się trochę humor poprawi????

Wam życzę miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry