reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc dzieweczki.....:-)
Paula- Ty to chcialabys takie golfiki jak ja mam.....:-p:-);-)Troche byloby odmiany od tego goracego helmu i calego przebrania spawacza..... A swoja droga Aga ma racje, te chlopy maja dziwne zachcianki.....:-p;-):-D
Dota- nie umiem szkicowac.....im sorry....:sorry2:
Basia- a ja zawsze mialam zapytac i zapominam, jak nazwalas w koncu swoj sklep?

Kurde ale mam katar! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hejo

Aga, Dotka hehehe moj mozg chyba odmarzl :-D:-D:-D ale dzisiaj go snieg zasypal bo u nas sypie od rana

Kasia bidulko, mnie jak cos bolalo w ciazy to smarowalam sie Amolem, moze sprubuj :tak:

Alex hmm mi sie jaks golf z seksapilem nie kojarzy, zabudowana pod same uszy w nim jestes i co to za seksownosc :-p:-p:-p, jakbys miala bluzke z dekoldem do pepka to rozumiem :-p:-p:-p

Robota czeka wiec wiecie, musze spadac ;-);-)

milego dnia

Dotka Alex sie wstydzi, ja widziaalam ta jej nowa torebke to Ci wkleke fotke :tak:

worekkompr.jpg

Alex hmm mi sie jaks golf z seksapilem nie kojarzy, zabudowana pod same uszy w nim jestes i co to za seksownosc :-p:-p:-p, jakbys miala bluzke z dekoldem do pepka to rozumiem :-p:-p:-p
Jutreznka wyobraznia jest potrzebna;-)
dekold do pepka:-D:-D

Przypomnialo mi sie:Magda u nas tez pasta laduje w brzuszku:tak:

ide zamnknąć dziecko w szafie!! rany jak wymysla z samego rana;-)

Hejka z rańca!!!

I nie wiem co pisać...:sorry2:

Jutrzenka hehe ta zima to Cię do deprechy doprowadzi... :-D głowa do góry... jeszcze z miesiąc i może po mału odpuści... ;-) najgorsze to jak będą się topiły te wielgachne góry śniegu :szok::szok::szok:

Dota a co ty się śmiejesz z dekoltów do pępka... :-D Jutrzenka takie lubi... :-D

Alex nieee no torebka (hmm... można to tak nazwać???) woow... :-D:-D:-D tylko nie w moim guście.. :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Kasiamaj my przegląd robimy na bierząco, bo Julkowa szafa i tak wiecznie pęka w szwach... :baffled:

Aga to dobrze że M. ma jakieś zajęcie i się nie nudzi... a przynajmniej troszkę kraju zobaczy ;-)

To chyba tyle...

Dla wszystkich miłego dnia!!! :-)

a może ten golfik z wycięciem na cycki???? :-D:-D:-D-no wiecie takie dziury???:szok::-D:-p
a torebka-bomba!!!! ale ja bym z taką nie wyszła....:szok::-p

Dota-masz rację nie robię...a co...w szafie :szok::szok::szok:-rany biedny Krzysio.;-)
Jutrzenko-nie mam amolu muszę zakupić.
Kacha-ok,to jeszcze trochę masz do 30-ego.
Paula-nie pomogło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry