reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stefcia weź no się odezwij bo cię jutrzenka wykluczy :-D
hihi...wlasnie! z Jutrzenką nie ma zartów:tak:;-)
Alex a moze Ty coś wiesz,co tam u Stefanki???;-)

Paula ale ładne:tak::tak: za tydzien mam imieniny,to juz wiesz co mi podarowac;-)nie bedziesz musiala sie głowic...hihi:-D

Kata ze co??? po mamusi...:-D:-D no no:cool2:

Kacha a moze tym razem bedzie zupelnie inaczej...mama Ci pomoze przy Olisiu,przy małej...i zdrówka dla Was!!!:tak::tak:

oooo i zasnęło mi dziecko....a ja mu frytki robie....echhh...niewdzięcznik jeden!:-p chcecie frytki? nie,nie chcecie...:-D:-D

reklama
dota a może krzyś marudny był bo śpiący ;-) jej on to ma zdrowie do spania :sorry2:
no przecież zawsze powtarzałaś (choć dawno nie pisałaś ;-)), że spokojny po mamusi :-D
aaa zapomniałam pochwalić rękodzieło pauli! :tak: te gwiazdki gotowe kupowałaś?
kacha co olisiński porabia?

edit: asia wczoraj doszło mi bikini więc jak skończę pestkę (choć nie wiem czy przebrnę bo ciężko mi idzie :baffled:) to się zabieram za ten tom :-)

Ostatnia edycja:
Magda :-D:-D:-D:-D ojj biedna Stefanka, teraz pewnie kicha bez przerwy :-p:-p:-D:-D

Kata jak Ty wszystko wiesz, ja juz notuje nieobecnosc Stefanki i zaraz bede dzialać :-D:-D:-D

Dotka ja chce frytki :tak::tak::tak::tak:

Paula fiu fiu ;-)

Alex dobrze ze doceniasz wartosc moich rzeczy :-p:-p:-D:-D

Kacha hej hej, a co do rodzinki to moze cos przemysleli i bedzie ok.

Aga ja tez nie nosze kolyczkow, dziurki mi zarosly a boje sie isc na przekucie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ale sie najadłam:tak:frytki przepyszne;-)Jutreznko no za pozno:-p

Magda jak tam dzis w pracy???;-)bardzo zjeta?

Paulaaaa:-);-)

Kata
no mam takiego spiocha w domu...ale nie narzekam...od malego duzo śpi,a niech spi chlopak na zdrowie i da mamusi poplotkowac wirtualnie ;-)

jutrzenka to nie wymagało żadnej wiedzy tylko pamięci :-D:-D
dota sen to zdrowie ;-) jak śpi to rośnie :tak:
moja już od dawna wypięła się na drzemkę :sorry2: zdarzy jej się raz na 2 tygodnie :baffled:

reklama
Hej.
przyznam się szczerze i bez bicia że poczytałam po łebkach co u was. Wcześniej udało mi się dziś wyrwać do domu ale cały czas walczę z bałaganem. Po tygodniu nic nie robienia w domu trochę sie tego nazbierało.
Ktoś pytał o nazwę KopCiuszek - tanio i modnie.
Uciekam bo moje dziecko domaga się peppy na komp a ja idę dalej sprzątać.
buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry