reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Paula- super te kolczyki, tylko jedna mnie rzecz zastanawia, jak sie mieszcza pod helmem.....:confused::-p:-D;-)
Dota- nie wiem co u stefanki, pewnie sie opala, u nich w tym Uk zawsze tak cieplo.....:-p:-D:-D
Jutrzenka- pewnie ze doceniam, swietna jest na brudna bielizne....:-D;-)
Aga- a czemu Ty nie mozesz nosic kolczykow? Tez jakies helmy nosisz?:-D;-):-D

Nie pamiętam czy już dziś się witałam z Wami czy nie więc na wszelki wypadek DZIEŃ DOBRY.

Dziś z marudzeniem dzieciaków trochę lepiej ale Tadek przed chwilką wcisnął Stasiowi do ziemniaków i szpinaku Małgosiny krem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie mówię Wam Tadka nie można z oczu spuszczać bo odrazu coś broi:confused::confused::confused::confused: Okropny ancymon z niego.

Oj Magdalenka ma fantazję ma. Wczoraj mówię do niego idź wysiąkaj nosek bo katar ci leci. A on co? Wziął rękę i rozsmarował sobie go po całej buzi. Efekt tego taki że wirus kataru przedostał się do oczu i wczoraj wieczorem miał tak okropnie spuchnięte i zaropiałe oczka że aż żal było na niego patrzeć:sorry2::confused::sorry2::confused::sorry2:

Weroniczka ale chyba nie bez powodu nad suwaczkiem Tadeuszka jest napisane: łobuziaczek;-) A Staś myśliciel po mamusi???;-)

Nooo Magda widac,ze ciężko pracujesz...widac:tak:;-)

Na Alex to chyba ten katar tak dziala....hihi....i tak dowcipkuje;-)

Kurcze Weroniczka- ogromny szacun dla Ciebie, ze dajesz rade z trojeczka dzieciaczkow, ja bym juz dawno wysiadla.....
Dota- to Wy tak dzialacie....:tak::-) Ale w pozytywnym oczywiscie znaczeniu.... Jak sobie tak z rana zajrze na bb, to od razu humorek sie poprawia i wszystko staje sie lepsze.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry