pryzybela
Mama Kayi i Maxia
Dzien dobry wszystkim!:-)
Widze, humorki od rana dopisuja
.
Weroniczka, a Kaya to zamiast husteczka nosa wycierac, to za gruche lapie i sobie wyciaga gluty
Biedny Tadzio i pomyslec, ze te pomysly z wiekiem beda pewnie jeszcze bardziej interesujace;-)
Paula, super te kolczyki
Ze srebra robilas? Tylko ja na bank bym takie zgubila
(bigle czy jak one tam sie zwa
bez zapiecia to u mnie murowana zguba
)
Dotka, to mowisz, ze Krzysio wolal zreygnowac z frytek i zasnac niz siedziec w szafie??? Biedne dziecko.... jakos mu sie nie dziwie
hehe
Basia, fajna i pomyslowa nazwa
...
No dobra, i tak nie dam rady do wszystkich napisac.....obiecalam mlodej spacerek (chyba jej dzisiaj nie poloze po poludniu, bo wieczorem cos jej ciezko zasnac) i jeszcze koncze zupke robic i troche musze ogarnac chalupke i siebie
To milego!!!!
Widze, humorki od rana dopisuja
. Weroniczka, a Kaya to zamiast husteczka nosa wycierac, to za gruche lapie i sobie wyciaga gluty
Biedny Tadzio i pomyslec, ze te pomysly z wiekiem beda pewnie jeszcze bardziej interesujace;-) Paula, super te kolczyki
Ze srebra robilas? Tylko ja na bank bym takie zgubila
(bigle czy jak one tam sie zwa
)Dotka, to mowisz, ze Krzysio wolal zreygnowac z frytek i zasnac niz siedziec w szafie??? Biedne dziecko.... jakos mu sie nie dziwie
heheBasia, fajna i pomyslowa nazwa
...No dobra, i tak nie dam rady do wszystkich napisac.....obiecalam mlodej spacerek (chyba jej dzisiaj nie poloze po poludniu, bo wieczorem cos jej ciezko zasnac) i jeszcze koncze zupke robic i troche musze ogarnac chalupke i siebie

To milego!!!!

;-)