reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzien dobry wszystkim!:-)
Widze, humorki od rana dopisuja:tak:.

Weroniczka, a Kaya to zamiast husteczka nosa wycierac, to za gruche lapie i sobie wyciaga gluty:szok: Biedny Tadzio i pomyslec, ze te pomysly z wiekiem beda pewnie jeszcze bardziej interesujace;-)
Paula, super te kolczyki:tak: Ze srebra robilas? Tylko ja na bank bym takie zgubila:szok:(bigle czy jak one tam sie zwa:) bez zapiecia to u mnie murowana zguba:baffled:)
Dotka, to mowisz, ze Krzysio wolal zreygnowac z frytek i zasnac niz siedziec w szafie??? Biedne dziecko.... jakos mu sie nie dziwie:-p hehe
Basia, fajna i pomyslowa nazwa:tak:...

No dobra, i tak nie dam rady do wszystkich napisac.....obiecalam mlodej spacerek (chyba jej dzisiaj nie poloze po poludniu, bo wieczorem cos jej ciezko zasnac) i jeszcze koncze zupke robic i troche musze ogarnac chalupke i siebie:tak:
To milego!!!!

reklama
Alex pewnie jakoś daję radę ale ostatnio wpadłam w dołek wychowawczy i ciągle myślę że jestem beznadziejną mamą i że w ogóle to nie potrafię wychowywać dzieci itd. i itp.:-(:-(:-(
Ale pewnie za kilka dni mi przejdzie ta deprecha i znów będę dumna z siebie i swoich dzieci. I znów zyskam powera do działania.

a ja się kulgam...z boku na bok i nie wiem jak się ułozyć zeby mnie nie bolało...już się zastanawiam czy nie powinnam pojechać do szpitala...żeby zobaczyli co mi jest???
ale poczekam do jutra....
zrobiłam sobie trochę przerwy w tym leżeniu żeby może rozchodzić ten ból i guzik....:-(

Alex-to weż się zaprezentuj w tym golfiku...:tak::-D:-p-no weź -weź......
Ewedja-hej.
Paula-ale fajne.. :tak::-) .-ale jak to do wyboru do koloru. :szok: ..jak tylko jedne pokazałaś :-D:-p
Kacha-zdrówka i cierpliwości jak mama przyjedzie.
Jutrzenko-zakupiłaś....:confused:;-)

Paula- super te kolczyki, tylko jedna mnie rzecz zastanawia, jak sie mieszcza pod helmem.....:confused::-p:-D;-)

Nie bój się mieszczą się bez problemu :-p

Paula, super te kolczyki:tak: Ze srebra robilas? Tylko ja na bank bym takie zgubila:szok:(bigle czy jak one tam sie zwa:) bez zapiecia to u mnie murowana zguba:baffled:)

Pryzybela nie ze srebra... sztuczne ;-) A z biglami to nie problem bo na nie zakłada się takie sylikonowe zatyczki jak ktoś z tych gubiących... ;-):-)
Poza tym są różne bigle, takie zapinane też ;-)

Paula-ale fajne.. :tak::-) .-ale jak to do wyboru do koloru. :szok: ..jak tylko jedne pokazałaś :-D:-p

Kasia chodziło o to że lubię mieć do koloru do wyboru... ;-) :-):tak:

Może się przejdź do lekarza z tymi plecami... :tak:

Weroniczka wowww ma Tadzio pomysły... :-D

Chyba odkurzę bo drzewa przyniosłam i wszędzie trociny... :baffled::dry:

eee co ja slysze??
jutrzenka juz chce mnie wykluczyc ??
magdalenka - bardzo smieszne...a na kogo ty mialas alergie przez ostanie pol roku?? slyszalam ze chodzilo o kasie maj ??
mowie wam mam takiego leniaa ze szok!! w dodatku w pracy takie zamieszanie non stop.

ogolnie to wiesz wesolo jak na kombajnie hehhe zdrowie nam dopisuje, jutro jade na kurs obezwladniania i tak oto jakos leci zycie. cale szczescie jeszcze tydzien i wolne :))

hehe śmiesznie, nie śmieszne, ale się odezwałaś Stefcia ;-)

Kasia maj :* na kogo jak na kogo ale nie na Ciebie :-D

Elcia K. powiedział, że kotlety ultrasmaczne ;-)

Weroniczka my z Ciebie przykład możemy brać !

Pryzybela u nas tak samo jest z gruszką

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry