reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry
kochane mamuski dawno nas tu nie bylo no ale mam nadzieje ze teraz czesciej bedziemy, zalezy czy moje dziecko mi pozwoli, nadrabiac zaleglosci nie bede bo musiala bym przeczytac prawie 400 postow od ostatniego, mam nadzieje ze uda mi sie w miare uplywu czasu dojsc do ladu, co u kogo sie pozmienialo :) a po NK widze ze wiele zmian nastapilo

u nas w sumie zmian nie ma po za tym ze znowu mamy neta, Zaki rosniej jak na drozdzach i rozrabia niesamowicie, juz zostal zapisany do przedszkola wiec od wrzesnia idze sie uczyc :)

pogoda u nas w porownaniu z Polska to pikus choc dzis pada deszcz ale ponizej zera temperatura nie zchodzi, niestety sniegu tez nie mozemy sie doczekac

pozdrawiamy serdecznie wszystkie mamusie i dzieciaczkow odezwiemy sie jeszcze pozniej

reklama
Ewedia- witaj po latach....;-):-)
Kasia- Ty sie nie smiej ale ja mam golfik z wycieciem na cycki, taka dziure....:tak::-D:-D
A od torebki prosze sie odczepic, jest wygodna poreczna i pojemna.... poza tym jutrzenka mi ja sprzedala, wiec ma wartosc sentymentalna.....:-p;-):-D
Dota- niezle....:-D:-D
Paula- nie w Twoim guscie, bo Ty bardziej takie przemyslowe rzeczy lubisz.....:-D:-D:-p;-)

No baaa... Alex... :-p:-D:-D:-D

Ewedja witaaaaj! I wracaj do nas jak za dawnych czasów... ;-)

Alenka (tak mówi na Amelkę Julcia) śpi, Jula rozrzuca piłki po pokoju a ja właśnie zrobiłam sobie śliczne kolczyki z gwiazdeczkami. :-)

Paula poka poka;-)kolczyki:-)
ja tez jestem bardzo kolczykowa...tylko kupuje juz gotowe ale uwilbiam je miec i nosic:tak:

Jutreznka to sprzedajesz swoje torebki ciekawe po co i na co?? (nooo alkohol kosztuje:-D:-p)

hejka Ewedja!!!:-):-)

Ja też lubię :-) Do wyboru do koloru ;-)

Załączniki

• 100_1397.jpg
    100_1397.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 38
a ja nie mogę nosić kolczyków:wściekła/y::wściekła/y:a to tak piknie wygląda:sorry2:

kasiamaj- współczuję ci tego bólu a to dopiero półmetek:sorry2:
paula- fajne fajne:tak::tak:
ewejda- hej:-)
a ja jem surówkę jakąś buraczkowo porową:confused::confused::confused: może być
i lenia mam

a ja tez muszę zrobić porządki w szafie Łukasza bo też miejsca brak:sorry2:

Hej Laseczki:-)
Witam się z Wami po właściwie nie przespanej nocy, mnie baniak non stop boli i leje się z nosa, a Olisińskiemu z kolei całe oczko zaropiało (rano nie mógł go otworzyć) i też mu się z nosa leje, bidulkowi. Większość nocy się kręcił, a ja zamiast spać byłam cały czas w stanie czuwania:sorry2: Teraz to już sobie może Młoda trochę posiedzieć, mam focha na Nią, a poza tym nie chcę, żeby się od nas zaraziła:tak:
Trzymajcie za mnie kciuki, bo jutro moja mama przyjeżdża i już się tego zaczynam obawiać :sorry2: Kocham jak próbuje rządzić moim życiem i te jej "dobre" rady..., ech...:no:A w przyszłym tygodniu dojeżdża do niej mój brat i wtedy to się zacznie sajgon, bo nie dość, że poprzedniej kasy mi nie spłacił, to teraz cały czas bierze pieniądze za mieszkanie, a ja gucio z tego widzę:cool2:
Idę do tego mojego chorowitka, taki biedniusi jest jak jest przeziębiony :-(
Miłego dzionka Kobietki:-)
Ewedja witaj po latach ;-):-)

hejka babochy kumochy :-)

ale nadajecie od rana!
na dwór uciekać bo pięknie słonecznie jest i nie za zimno - w porównaniu z tym co było... ;-)
my właśnie po spacerku (w końcu!). spotkaliśmy jeszcze dziadka i zabrał małą do teściów

kacha brak mi słów na twojego brata :-(
kasia coś wiem o bólu nerek choć u mnie to chyba korzonki czy może jeszcze coś innego :-( kurna, nieraz jak się schylę (jak mi się uda :baffled:) to ciężko się wyprostować. i to nie kręgosłup bo boli mnie po dwóch stronach na dole pleców :-( ale przyznam, że wietrzę te moje plecy za bardzo :zawstydzona/y:
może jakaś maść rozgrzewająco-przeciwbólowa ci pomoże :confused:
dota krzysia do szafy? :szok: przecież on taki spokojny po mamusi :-D:-D:-D
ewe witaj!
stefcia weź no się odezwij bo cię jutrzenka wykluczy :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry