Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) I szczerze mowiac szybko sie mloda przyzwyczaila i nie zwiewala z lozka o co tez ja podejrzewalismy ze bedzie robic
Ale barierka to u nas musi byc, bo Kaya z tych bujajacych sie przed zasnieciem, wiec moglaby wypasc... Coprawda dlugo by nie leciala, ale zawsze to zal dziecka;-)
To dzisiaj pierwsza nocka na nowym lozku?:-)
Moj to nawet nie wie do czego sie wiekszosci rzeczy uzywa o ile nie jest wielkimi literami napisane hehe
... jedyne co musze mu przyznac, to ma nosa do perfum, ktore mi sie faktycznie podobaja

to czas jej zlecial;-)

. Ta woda co nam stala przed domem zamarlza i mamy lodowisko od kilku dni bo mroz ciagle trzyma.
o rany...ale w dzien pewnie zrobi sie cieplej...u nas narazie +1,zapowiada sie piekny dzien:-):-)
;-)
:-) ewentualnie sam sosik ;-)
Troszkę z nią tam połaziłam pod koniec ale niesamowite skąd dzieci mają tyle energii 

ziewam i ziewam... Amelucha- rozdarciucha śpi to mam chwilę luzu. Idę po coś do picia :-)
Pozno, nie?
Ja tez w szoku jestem i juz nawet chcialam isc do przychodni i sie o to pytac... no ale przyslali.....

Ach, ja juz czekam na wyjazd do Polski... odpoczniemy troche od siebie......
Wzięłyśmy prowiant i przynajmniej odpocząć można bo się młode zajmują same :-) za Amelkę płaciłam 50% bo ona jeszcze nie chodzi ;-)