• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
I ja się witam.
Ależ ja mam mega dużo pracy przed Świętami, które Dotko ja zwykle spędzamy z rodzeństwem i rodzicami w domu mojej siostry. Czyli świąteczne dni spędzamy w gościnie a noce w domku. A ja muszęuszyćnam pościel bo mamy mega dużą kołdrę i nie da się kupić pościeli do niej. Po za tym muszę skończyć wycinać kwiatuszki do firanki do kuchni. No i chciałabym sobie jeszcze uszyć torebkę.
Basiu witaj kochana. Super że taką wyprzedaż zrobiłas i ludzie się zbiegli. A z mojej kurtki od Ciebie jestem mega zadowolona a mama mi jej zazdrości:)

my święta spędzamy u dziadków-zresztą jak każde...trochę u tych trochę u tych...
muszę cos przygotować do jedzenia-bo nigdy nie jedziemy na święta beż jedzonka...tak sie dorzucam to jednej to drugiej mamie...ale teraz nie wiem co zrobić????
chciałam jakąś sałatkę....ale pomysła mi brakuje....
ciasto zrobię-chyba tego shreka-co Jutrzenka zapodała.zobaczymy co to takiego :tak::-)

Ja robię sałatkę pieczarkowo- groszkową z czosnkowym sosem. Mniami. Zawsze u nas jest na Święta obok tradycyjnej sałatki warzywnej. Oprócz tego robię ze dwie wędlinki i sos tatarski. A piekę babkę drożdżową, mazurke marcepanowo- pomarańczowy i babeczki buraczane:/

reklama
Dzień dobry!!!:-):-):-)

Baśka super że interes się kręci :-)

Kata pomysł super!!!

Aga a to Twoje klikanie na BoboVita jeszcze aktualne? Bo ja ciągle klikam... :-D

Dota my święta rodzinnie :-) W niedziele idziemy na śniadanko do moich rodziców, na obiad do moich dziadków, a w poniedziałek do drugich moich dziadków :-)

Weronika my też dniami lofrujemy a na noce do domku :-D
a że cała rodzinka mieszka w okolicy to na piechotkę spacerkiem max 10 minut :-D

Powiem wam że moje dziecko ma fazę na hulajnogę i rower... :tak: ten rowerek z zeszłego roku już za mały i ciężko się pedałuje z pedałkami na kole więc babcia ma kupić nowy taki z 4-ema kółkami, a ja przed chwilą zamówiłam hulajnogę ;-) a co... niech ma dziecko... ;-)

Poza tym to jeszcze pantofelki trzeba młodej kupić bo ma tylko te "najeczki":-D (ale spolszczyłam :-D) co kupiliśmy w Fashion Hous... a w święta nie będzie latać w obuwiu sportowym :-D

Muszę poszukać jeszcze kolorowych cienkich rajstopek... ;-)

Alanka śpi... jak wstanie to zjemy drugie śniadanko i na powietrze...;-)

Słonko świeci i się chowa... ale nie za ciepło bo wieje mimo 12 stopni...

Miłego dnia!!!! :-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry