reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witaj netka w naszym gronie!
Ataata kliknęłam na link i co do owej Apiny, widzę, że nie tylko u nas wzbudziła takie mało przyjemne emocje...

Agtko czyli szalejesz z różowościami ;-) dla Darii, co?
Aneczka ja też właśnie rozłożyłam łóżeczko ;-) hi hi

reklama
Ewciu nio jednak dla Darii i z różowościami szaleje, no może nie do końca, poprostu pierwszy raz kupiłam cos różowego bo wczesniek kupowałam neutralne kolorki a teraz moge sobie już pozwolić:tak: No i jeszcze musze jakąś sukieneczke upolować, bo też niemam ani jednej z wiadomych względów...
Wogóle moja córa bedzie chodzić w bojówkach bo jakoś tak wyszło ze kupiłam pare takowych spodenek wczesniej:-D

Ale wam zazdroszcze z tym,i łóżeczkami, ja już sie niemoge doczekać kiedy moje do mnie przyjdzie... Chce je przemalować szybciutko i potem już też rozłożyć, bo kołderki już czekają..

No sukienkę to fakt musisz kupić ;-) musowo! A w bojówkach będzie jej wygodnie brykać, więc zakupy i tak się spożytkują. A na jaki kolorek chcesz pomalować? Róż? Czy w jeden z Twych ulubionych?

Oj zobaczylam te zdjecia Fuj!Szkoda ,ze sie nie rozebrala calkiem.Nie wiem do kogo ona kieruje te zdjecia ale to nie ma nic wspolnego z pieknem ciala kobiety ciezarnej:no:
Ataata poluj na sukienusie i dawj zdjecia jak juz bedziesz miala:tak:
Ja juz przygotowalam ciuszki do prania.Sporo tego ale widze ,ze musze dokupic ze 2-3 body z dlugim rekawkiem i jakies bluzeczki bo mam chyba jedna z dlugim rekawem:confused:;-)

Ewcia róż to odpada, wogóle niebedzie nic różowego, bo mam pokój pomalowany na zielono więc by sie gryzły te kolorki. Niewiem bo strasznie mi sie podoba łączenie zieleń z niebioeskim ale na 2 kolory to niebede malowac bo zadużo mordowania przy tym żeby to jakos wyglądało. Sam zielony odpada bo już by było tego za dużo, nie dośc że ściany to mam przescieradło zielone i poszewki z zielonym. Sam niebieski zaś też nie pasuje bo tylko łóżeczko wtedy by było niebieskie, jakoś tak "oderwane od reszty" a pozatym chyba za ciemny kolor jak na łóżeczko drewniane...
Zostaje mi chyba biały (neutralny) i taki chyba wybiore, choć moja mama mówi że białe łóżeczka jej sie kojarzą ze szpitalem ale mi sie podoba:tak:

Aneczka to co na kolejne zakupy znikasz :-)
Ataata no niezła zagwostka z tym kolorem łóżeczka :-) ja bym wybrała zielony. Jak szaleć to szaleć. No ale to moja opinia. :-)

cholercia myślałam o żółtym belka ale niemam ani 1 rzeczy w tym kolorze w pokoju.
Ja jestem strasznie wymagająca jeśli chodzi o dekoracje wnętrz, dla mnie musi być wszystko idealnie, już nieraz to co wymyśliłam (np. ułożenie mebli, dopasowanie kolorystyki) innym sie bardzo podobało, więc chyba coś w tym jest że tak nieskromnie wspomne:zawstydzona/y:.
Wystarczy że spojrze na pomieszczenie i jego zawartość i od razu mam wizje tego jak to powinno wyglądać:blink::-D
No i żółty własnie mi tu nie bedzie pasował, jedynie ten niebieski ciemny, bo mam pare dodatków w tym kolorze.
No zobaczymy jeszcze:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry