reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc Dziewczyny :-)
No nareszcie srodek tygodnia :tak: a i wiecie co dzis wysylam mamie na lozeczko w piatek mama je odbierze razem z materacykiem, w poniedzialek wysle firma DPD i moze w nastepny piatek bedzie juz u mnie :-):tak: Okazalo sie ze ta przesylka bedzie kosztowac do 150 zl wiec to naprawde taniocha :tak:
Juz sie nie moge doczekac :blink:

Sabrina witaj spowrotem :-) milo Nam bedzie jak juz zostaniesz z nami do konca :tak: i niech ten twoj dzidzius tak sie nie spieszy ;-)
Dada dobrze ze Twoje zakupy dzis wypala :tak: koniecznie pochwal sie co kupilas :-)

reklama
Ataata no gratuluję księżniczki w brzuszku ;-)
Super wiadomość!

O Belka cena znośna za tę przesyłkę. Super.
Witaj Sabrina. Uważaj zatem teraz na siebie, aby maleństwo jeszcze w brzuszku trochę u Ciebie posiedziało. Co do imienia to mnie bardziej podoba sie Natalka, ale fakt faktem tych Natalek dość sporo teraz.
Dada czyli kamień z serca spadł Ci. Dziś szalejesz na zakupach, tak? ;-)
No i witam też nowa grudniuweczkę.

A ja wczoraj miałam wieczór fatalny. Dopadł mnie dół i aż się popłakałam z tego wszystkiego i oczywiście mężowi się oberwało...

Miłego dnia kobitki!

Dzień dobry Grudnióweczki :)
Czytałam gdzieć że pod koniec ciąży kobieta to przeważnie spi...no i mnie dopadło od wczoraj nie umiem się dobudzić i łóżeczko cały czas za mna łazi, więc pewnie chwilkę posiedzę i zakopie się spowrotem :)

Ataata, Gratuluję Dziewczynki !! rzeczywiście zauważyłam że jednak więcej chłopaków się rodzi, więc dobrze wiedzieć że my kobitki nie wyginiemy ;-)
Witaj Sabrina, my się jeszcze nie znamy bo ja tu dość niedawno trafiłam. No Mamuśki remontujące i przeprowadzające się UWAŻAJCIE na siebie! Trzymaj się Sabrina i przede wszystkim odpoczywaj.
Co do imienia to też jestem za Natalią.
Dada udanych zakupów, koniecznie się potem pochwal :tak:
Belka, 150 zl na prawde tanio :) trzymam kciuki żeby łożeczko dotarło szybciutko i bezpiecznie :))

Życzę miłego dnia, do póżniej paaa

Witajcie !!!:-)
No i witaj Sabrina, ciesze się, że u Was wszystko w porządku:tak::-)

A my po basenie wykończeni..idę się położyć troszeczkę;-)

Miłego dnia!
papa

Matko ale sie rozpisalyscie! No ale troche juz nadrobilam.
Ataata GRATULACJE!!! ciesze sie ,ze dzidzia okazala sie dziewczynka, o ktorej marzylas.
Co do niesmacznych zdjec to dajcie mi jakiegos linka bo ja cos nie moge znalezc tej laski a jak tak duzo piszecie to az ciekawosc mnie zzera:-D;-)
Ja dzis jestem troche niewyspana bo Witkowi ida zeby i zrobil nam o 4tej godzinna przerwe w spaniu:dry:ale z lepszych informacji to wczoraj przyszlo lozeczko dla Antka i stoi juz rozlozone w duzym pokoju.Dzis robimy przemeblowanko zeby je juz wstawic do naszej sypialni.Ciesze sie jak male dziecko;-):-)No a teraz uciekam ide robic kaszke Witkowi i musze go polozyc lulu;-)

Tu jeszcze raz netka1,no i jeszcze raz witajcie .Jestem nową użytkowniczką bb i jeszcze się w tym gubię.Bardzo chcę się przyłączyć do Waszej grupy.Termin mam na 9 grudnia2007 więc już niebawem.Mój maluszek będzie miał na imię Kubuś(na 90%)Pozdrawiam netka1.

Helloł lasencje.

Jeszcze raz dziękuje za gratulacje... tak strasznie sie ciesze tą córeczką że szok.. i dziś oficjalnie po raz pierwszy kupiłam jej coś typowo dziewczęcego... Różowe spodeneczki z falbankami na dole i śliczną kremową bluzinke z kapturkiem, typowo dziewczęcą...

Sabrinko no jak mogłybyśmy o Tobie zapomnieć... Fajnie że wróciłaś i mam nadzieje że twoja dzidzia jednak wysiedzi do końca grzecznie w brzuszku.
Co do imionka to ja obstawiam Natalke:-)

Dada udanych zakupów no i potem koniecznie sie pochwal nowymi zdobyczami:-)

Weroniczka ;-) och Ty niezmordowana, aerobik.... ja niemam siły spodni założyc a gdzie tam na aerobik bym miala sie wybrać:-D

belka, dotka helloł;-)

Magda hehe no nie możemy wyginąć, no jakże;-):-D

netka1 witaj i pisz pisz pisz z nami:tak:
Aha wstaw sobie suwaczek ciązowy, zebyśmy wiedziały w którym jestes tygodniu ciąży, no i napisz mi jeszcze takie dane jak: Twoje imię, wiek i gdzie mieszkasz to Cie na Liste Grudniowych Mamuś wrzuce;-)

Aneczko zaraz Ci linka podam, ale wejdz na galerie bb i w opcji szukaj wpisz apina to ci ją znajdzie.
Ja jej wcczoraj komenta tam napisłam bo nie mogłam wytrzymać:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry