reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Patrycja nie martw sie o ta siare tak jak mowi Kasia :tak: mnie ona tez leci:-) a to znaczy ze masz juz mleczko dla dzidziusia:tak: niektore musza czekac nawet do kilku dni po porodzie.
A co do tego wyciskania Kasia to tez to robie ale boje sie przyznac zeby mnie nikt nie skarcil :zawstydzona/y: bo z tego co wiem to to pierwsze mleczko jest bardzo zdrowiutkie i zawiera bardzo duzo zdrowego dla maluszka, wiec nie wiem czy dobrze robie wyciskajac :zawstydzona/y: ale boje sie ze przestanie leciec.

ja też słyszałam, że jak wylatuje wczesniej to norma (może lecieć już od 20 tyg.), ale moja ginka powiedziała, że nie wskazane jest jej wyciskanie...

Ewa no ja wlasnie tez oblukalam te fotki :szok: i nie wiem co powiedziec...bardzo odwazne i smiale :tak: dziewczyna musi czuc sie naprawde sexi albo wrecz przeciwnie sie nie czuje i stad te fotki ;-)

Hehehe Belka to my jakieś zboczenie mamy normalnie :-p
W sumie wiem, że nie powinno się wyciskać, ale tak jakoś powstrzymać się nie mogę :-p;-)Ręce mi same zbaczają z kursu :-)

Ewa no ja wlasnie tez oblukalam te fotki :szok: i nie wiem co powiedziec...bardzo odwazne i smiale :tak: dziewczyna musi czuc sie naprawde sexi albo wrecz przeciwnie sie nie czuje i stad te fotki ;-)

Coś w tym jest, co napisałas ;-)

Belka ja okazałam mężowi i ... nie napiszę tego co powiedział, ale był (łagodnie mówiąc) zniesmaczony...

Oglądałam dzisiaj te fotki i też mam mieszane odczucia...
W sumie to jest indywidualna sprawa każdej z nas jakie fotki chce umieścić, ale jakby nie patrzeć jest to forum publiczne...
Wiem jedno, ja bym takich fotek tutaj nie umieściła, jedynie może na naszym tajnym wątku, ale to też w granicach dobrego smaku. Mam kilka fotek porobionych przez Tomka i nie do pokazania, ale są to tylko fotki dla nas i w tym nie widzę nic złego ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry