Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
A ja się już przestałam przejmować tym że coraz częściej mi się nie chce i nie mogę
Raz że mamy do tego poważny powód ( hihi mój mąż mówi że mam wymówkę na wszystko ) a dwa jesienna pogoda - zwłaszcza to co się dzisiaj dzieje za oknem wcale nie sprzyja do mobilizacji.
A czytam Was teraz i głupio mi się zrobiło bo o prezentachnawet nie pomyślałam, więc dzięki za inspirację!
Żonkilek Ty się wcale nie przejmuj głupim gadaniem lekarza, powinien wiedzieć że każda kobieta jest inna i inaczej przechodzi ciąże jedne tyją inne nie.
Mam dwie znajome które w czasie ciąży przytyły ponad 40 kg. Urodziły zdrowe dzieci, waga w normie, a sme niedługo zrzuciły nadmiar kg
Jedzmy zdrowo i zdrowo żyjmy i się uśmiechajmy - ach jaki ja mam dzisiaj dobry humor
Raz że mamy do tego poważny powód ( hihi mój mąż mówi że mam wymówkę na wszystko ) a dwa jesienna pogoda - zwłaszcza to co się dzisiaj dzieje za oknem wcale nie sprzyja do mobilizacji.A czytam Was teraz i głupio mi się zrobiło bo o prezentachnawet nie pomyślałam, więc dzięki za inspirację!
Żonkilek Ty się wcale nie przejmuj głupim gadaniem lekarza, powinien wiedzieć że każda kobieta jest inna i inaczej przechodzi ciąże jedne tyją inne nie.
Mam dwie znajome które w czasie ciąży przytyły ponad 40 kg. Urodziły zdrowe dzieci, waga w normie, a sme niedługo zrzuciły nadmiar kg
Jedzmy zdrowo i zdrowo żyjmy i się uśmiechajmy - ach jaki ja mam dzisiaj dobry humor

;-)
;-)
;-) nie moglam sie powstrzymac, to tak slodko wyglada;-) ubranka juz poprane i poprasowane, posciel do kolyski tez, zostalo tylko kolyske rozlozyc hihi
;-)
fe
A jak poleci to się cieszę jak dziecko ;-) Niby taka stara, a takie mi głupie pomysły przychodzą do głowy :-)