reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

o rany viki ale fajnie! takie mini zoo za płotem :-) tylko żeby pablo uważał na palce ;-) nasza karmi kózki ale przy pomocy taty bo zapomina cofnąć rękę jak już chapsną trawę
a sąsiad może żony się boi? :-D i pali na zapas! :-D
aga ja myślałam, że ty już się rozpakowałaś :-) data super, jak już tyle wytrzymałaś to dotrwaj do tego 10-ego ;-)
jutrzenka ciężki powrót co? ;-) z rozmiarówką też trudno trafić bo kinia wysoka na swój wiek, ma długie nogi i długi tułów :-D 104 cm to u nas minimum
kasia ty nie płacz tylko biegnij z natką na konsultacje! :tak: nie pozwól żeby jakiś konował cię straszył, jeszcze nie powinien tego mówić - kpina po prostu :wściekła/y:
dota a co ty czytasz, że żyjesz w złym świecie? łłłłłuuuuuuuu!

kinia wstała dzisiaj przed 7. nie skomentuję tego faktu...
siedzi i ziewa :confused2:

reklama
Kasia Ty sie w ogole nie przejmuj.CO ZA KRETYN!!! :wściekła/y: Debil poprostu.Oczywiscie ,ze ma obowiazek poinformowac Cie o tym co jego zdaniem zdiagnozowal.Idz do innego a tamta wizyte uznaj za "niebyla".
Pogoda ladna a my tu chorujemy:crazy: niepodoba mi sie to.
Aga no w sumie 10go to ladna data;-)Tak czy siak wspolczuje Ci bo dokladnie pamietam jak mialam juz dosc tego czekania.Tosiek mial sie urodzic 26go chyba a urodzil sie w styczniu 5go:confused2:
No i nie wiem co pisac....
Viki te badania u Pabla to bedziesz musiala za jakis powtorzyc.U Antka tez na dzis wychodza tylko w klasie 0 albo 1 ale caly czas jest na lekach bo ma objawy alergii.Zreszta z tego co piszesz to Pawelek tez chyba musi byc alergiczny skoro nieraz na pulmicorcie bywa.
Nie chce mi sie dzis nic:cool:

No tak w calej Polsce ladnie slonko swieci to was nie ma.A ja w ogole nie wiem co mam ze soba zrobic:zawstydzona/y: Mam na obiad zupke z wczoraj i jakies pierogi z paczki, porzadki robilam wczoraj (choc cos do sprzatania to zawsze znajde)No ale jakos weny brak.:baffled::baffled::baffled:

AGAAAAA halo rodzisz????
hej babole
mała zakatarzona na maksa goraczkuje od soboty 38,2 i dzis jeszcze zaczeła kaszlec i na 14,40 do lekarza a na 15 do pracy wiec mykam sie uczesac i doprowadzic do ladu coby doktorka sie mnie nie wystraszyła

AGAAAAAAAAAAAAAAAA

NIE RODZĘ, NIE RODZE, NIE RODZĘ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i tak poza tym to witam:-)
kasia- może wybierz się z Natalką do innego lekarza dla pewności:sorry:
aneczka- no właśnie ten ostatni miesiąc mi sie tak dłuży bardziej niż poprzednie osiem:sorry:
viki- ja też tak podejrzewam że sąsiad się chowa pewnie w domu nie wiedza że pali:-D:-D:-D
jutrzenka- jak tam zaległości się nazbierało pewnie?
elcia- zdrówka dla Oliwki
kata- a co to znaczy że Kinia wstała o siódmej to znaczy że wcześnie czy późno? Łukasz budzi się o siódmej z uśmiechem na twarzy (ja już takiego uśmiechu nie mam) i krzyczy "mamo mamo już dzień wyspałem się":szok::szok::szok: a ja marze żeby pospać do 9 ech. Musze o tym zapomnieć bo niedługo to w ogóle ze snem będzie kiepsko i co ja narzekam:eek:

p.s mam nadzieję że M. dziś kupi mi ten olej bo zbzikuję

a i jeszcze prawdopodobnie dziś sprzedamy nasz stary aut

aga stanowczo za wcześnie :-) jednak dziecko jest bardzo grzeczne i czeka aż mamusia się dobudzi :-) potem słodko pyta: wstałaś już? już nie będziesz spać? ;-)

ja w otchłani mailów, po czyszczeniu skrzynki znalazłam ten :D
obczaj.net - MAŁA KSIĄŻKA O KUPIE

i wywaliłam pękniętego gnijącego ziemniaka. boshe jaki smród! dopiero po jakimś czasie poszukiwań zorientowałam się co to
na wsiach właśnie takimi ziemniakami czuć...

Hej hej...:-)
Zaglądam z ciekawosci, czy Aga urodzila, ale widzę że nic....:szok::-D;-):-)

U mamy jak to u mamy... fajnie... spacerujemy, bo pogoda w Szczecinie swietna... Zawsze ktos też wpada i ogólnie jest wesoło...:-)

Milego dzionka dziewczyny...:-)

Cześć dziewczynki.
Widzę że Aga dalej się turla. 10.10.2010 super data ale normalnie Ci współczuję tyle czasu i nic. Nie martw się wszystko będzie dobrze i skoro tak długo czekacie to poród na pewno pójdzie raz dwa.

Przyznam się bez bicia - czytam Was ale po łebkach. Nie daję rady z Alexem:wściekła/y::-( Nie wiem już co mam robić. Tylko że w tym wypadku to bardziej wina moich rodziców niż jego. Moja mama ciągle mu kupuje jakieś pierdoły. Dzień w dzień robię o to sajgon ale ona i tak nic z tego sobie nie robi i mówi ale obiecałam mu. Normalnie nie daję rady. Ani prośby ani groźby nic do niej nie dociera. Dziś byli w carrfurze i znów wrócił z jakimś traktorem i znów sobie gardło zdzierałam tłumacząc jej że ma tak nie robić, a później pojechałam z nim do sklepu żeby zrobić podstawowe zakupy i po drodze mówię mu że nie kupujemy żadnych zabawek ale jak weszliśmy i zobaczył kolorowe gazety z głupotami to się zaczęło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jestem tak wściekła na moją mamę że nie potrafię tego nawet wyrazić. MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobra już nie smęcę. Jakoś sobie będę musiała z tym poradzić. Nie wiem jeszcze jak ale jakoś na pewno.

reklama
witajcie laseczki

kurczaki ale mnie oczy bolą.....
w domu bajzel na kółkach-ale jak wylazłam z domu przed 9 -tą tak niedawno wróciłam...i nie było komu posprzątać :zawstydzona/y::-):-p
byłam dziś z Natką na rehabilitacji-jest dużo lepiej-to wzmożone napięcie spada,więc jestem zadowolona.
a potem byliśmy na szczepieniu.
młoda to już niezły klusek waży 6900 :szok::-D
Kuba w przedszkolu po chorobie nawet...ale robi rano sceny..opóźnia wyjście do przedszkola-typu że on nie chce tych spodni tylko inne....kiedy pytam go które to on ciągle powtarza że chce inne i tak w koło macieju....
za tydzień w środę jesteśmy zapisani do psychologa...teściowa nam załatwiła...bo ciężko isę dostać a prywatnie to kupa kasy....a to jej koleżanki mąż przyjmuje.
na razie mamy wizyę bez Kuby-idziemy sami z J.-ciekawa jestem co z tego wyjdzie????

o mała się obudziła i kupę robi..:sorry::sorry::-p:-p:-p

wpadnę do Was wieczorkiem...

Do góry