Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzień dobry,
Dzięki za dobre słowa! Jutrzenka Wiktor teraz miał dokładnie tak samo jak piszesz o Kubusiu. Biedne te dzieciaki - nie ma co! Wiktor na szczęście ma się lepiej, czego życzę Kubusiowi! Paula udanego pakowania i suuuuper wyjazdu! Viki jak po squaszu?
A ja dziś bylam u lekarza, jak zobaczyła moje gardło to oczy tylko do nieba wzniosła i kazała leżeć cały tydzień - hehe - dobry żart Trochę się wściekłam, bo miałam mieć szkolenie w przyszłym tygodniu, którego już powtarzać nie będą. ALe sama sobie jestem winna, że wcześniej zaniedbałam to głupie choróbsko. Ech
Paula do salonu fryzjerskiego idziesz jak rozumiem?? ;-) To powodzenia i masz kopniaka na szczescie. Daj znac jak Ci poszlo.
Madzia ojj to zdrowka zycze, a ile u Was ta goraczka trwala?? Ja juz mam dosc, tak mi go szkoda bo jest taki slodki i kochany a jak go zlepie to taki biedny
i wlasnie mi zasnal, mial ok 38,5 i go zmoglo, mam nadzieje ze zaraz sie obudzi bo kiedy potem pojdzie spac.
Jutrzenka u nas gorączka się zaczęła we wtorek wieczorem a wczoraj miał ostatni raz w popołudniu niecałe 38 i samo mu zeszło, a wczesniej to syropkami ciężko było zbić. No i od wczoraj cisza. A Wiktor dodatkowo kaszle krtaniowo. Byliśmy u lekarza, powiedziała, że to nic wielkiego - oni są z innej planety :/
Paula powodzenia!!!! Ty jesteś przebojowa więc pewnie powalisz ich na kolana;-) Jutrzenka, Magdalenka zdrówka!!! Asiacur mi też przydałyby się ferie ale od moich dzieci
Dzisiaj nie miałam Marcela przez pół dnia i nawet się kimnęłam razem z Olivią ale i tak chodze jak burze gradowa. Moje dzieci najnormalniej w świecie doprowadzają mnie do szału
Hmmm Sylwia skąd ja to znam ;-) Moje też codziennie mnie doprowadzają do szału, aż się boję pomyśleć co będzie jak jeszcze trzecie dojdzie Paula daj znać jak po rozmowie Jutrzenko zdrówka dla Kubusia Madzia zdrówka dla Ciebie i Wiktorka
Paula jak po rozmowie?? Kacha, jak Ty się w ogóle czujesz? Widać już co u Ciebie? U mnie średnio, ale mam 1,5kg więcej, wrrr... Sylwia, eeeeeeeee, tak tylko mówisz, dłużej niż dzień byś bez nich nie wytrzymała.
narazie kuba oglada klub myszki miki i spiewa bo panadol zadzialal.
Nie wiem czy mu nie dam na noc nurfenu bo nie bede spala tylko czuwala i patrzyla czy ma temp.
Asia 1,5 to chyba malo, ja pamietam ze pierwsze tygodnie to mialam 0,5 kg co 2 tygodnie na wizycie . Do czasu az cukrzyce mi stwierdzono