Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Hej Babeczki 
Chwile mnie nie było i tyle do nadrobienia
świetnie.
U mnie jakoś tak mało czasu ostatnio, sporo odwiedzin, przygotowania do chrzcin. A dzisiaj pierwszy raz byliśmy w centrum handlowym z naszym poomkiem :-) Specjalnie K. wziął wolne żebyśmy mogli pójśc w godzinach kiedy nie ma dużo ludzi. Ale Wikto cudo - zbudził się i podziwiał wystawy takie kolorowe po godzince się zmęczył i poprostu zasnął :-) Szkoda że w domku tak poprostu nie umie zasnąć :-)
Z soboty na niedziele mój synek pierwszy raz przespał całą noc bez jednej pobudki i już się cieszyłam, ale to chyba tylko przypadek bo zeszłej nocy np wstawałam co 2 godziny, Dada z tym spaniem to troszkę tak jak u Was, może coś wisi w powietrzu.
Hehe Stefanka - kultowa postać ;-)
Pryzybelka - a no byliśmy i było superowo i zyczę sobie żeby nasze dzieci mogły pokosztowac z takiego życia!
Monia widze że postanowiłas drastycznie rozprawić się z kudłami ;-) moje tez się oststnio rozrosły i zastanawiam się co z nimi począć...ale chyba na krótko to raczej nie
Viki, nie daj się choróbsku! i pij może jakies herbatki na laktację może pomogą żeby pokarmu było więcej!
Anetka, życzę Waszej rodzince zdrówka. NIestety w pewnych wypadkach antybiotyki są konieczne, ale trzeba z nimi uważać!
Dobra już nie mam siły..ide spać, mam nadzieje że jutro bede miała więcej czasu i bede mogła spokojnie z Wami pogawędzić
Spokojnej nocy Wam życze Kochane!
Paula świetnie że Jula bez problemu zaakceptowała spanie w kołysce
w końcu łóżko całe dla Was ;-)
Chwile mnie nie było i tyle do nadrobienia
świetnie.U mnie jakoś tak mało czasu ostatnio, sporo odwiedzin, przygotowania do chrzcin. A dzisiaj pierwszy raz byliśmy w centrum handlowym z naszym poomkiem :-) Specjalnie K. wziął wolne żebyśmy mogli pójśc w godzinach kiedy nie ma dużo ludzi. Ale Wikto cudo - zbudził się i podziwiał wystawy takie kolorowe po godzince się zmęczył i poprostu zasnął :-) Szkoda że w domku tak poprostu nie umie zasnąć :-)
Z soboty na niedziele mój synek pierwszy raz przespał całą noc bez jednej pobudki i już się cieszyłam, ale to chyba tylko przypadek bo zeszłej nocy np wstawałam co 2 godziny, Dada z tym spaniem to troszkę tak jak u Was, może coś wisi w powietrzu.
Hehe Stefanka - kultowa postać ;-)
Pryzybelka - a no byliśmy i było superowo i zyczę sobie żeby nasze dzieci mogły pokosztowac z takiego życia!
Monia widze że postanowiłas drastycznie rozprawić się z kudłami ;-) moje tez się oststnio rozrosły i zastanawiam się co z nimi począć...ale chyba na krótko to raczej nie
Viki, nie daj się choróbsku! i pij może jakies herbatki na laktację może pomogą żeby pokarmu było więcej!
Anetka, życzę Waszej rodzince zdrówka. NIestety w pewnych wypadkach antybiotyki są konieczne, ale trzeba z nimi uważać!
Dobra już nie mam siły..ide spać, mam nadzieje że jutro bede miała więcej czasu i bede mogła spokojnie z Wami pogawędzić
Spokojnej nocy Wam życze Kochane!Paula świetnie że Jula bez problemu zaakceptowała spanie w kołysce
w końcu łóżko całe dla Was ;-)
puszcza bańki i aż jej z buzi wypływa
i sie wkurza i zaczyna beczec
a ledwo na oczy patrzy bo taka śpiąca!!!