reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aneczka ale chyba i tak wolałbym mieszkać pod lasem niż w mieście. Przynajmniej możesz małego cały dzień na polku trzymać i robić swoje bo ja to muszę wychodzić na spacery po osiedlowych placach zabaw na których nie mogę nawet na pól min. usiąść.

reklama
a co do małego to mogąbyć jak najbardziej ząbki. A jeśli jeszcze nie ma żadnego to może mu iść kilka na raz. Mój Staś w zeszłe wakacje okropnie przechodził wyrzynanie się trzonowców: gorączka 40 st. przez trzy dni nic nie jadł i mało pił. Nawet kaszki nie chciał jeść mimo że nie musiał nic gryźć bo jak się później okazało łyżeczka mu drażniła dziąsła. No i potem jak to odkryłam karmiony był przez następne kilka dni kaszką przez słomkę do napojów. A pomógł mu w tych cierpieniach bardzo lek homeopatyczny.
Trzymam kciuki za Was byście znośnie przeszli ten okres ząbkowania.

Czesc dziewczyny, pamietacie mnie jeszcze? ostatnio sie nie udzielalam, ale juz wrocilam. :-)nie mam sily czytac wszystkich postow , ale chcialam sie pozalic, ze ja jeszcze zadnych ruchow czy babelkow nie czuje:-(brzuszek mam malutki, ze nie wszyscy jeszcze wiedza o ciazy, a my juz wiemy ze to bedzie chlopak:-) tatus szczesliwy, ja oczywiscie tez, chociaz cichutko marzylam o dziewczynce, no ale wazne zeby zdrowe bylo, prawda:-)

czyli (jeśli się nie mylę) to same chłopaczki jak na razie na forum się pojawiają :)
mamasia ja też z utęsknieniem czekam na ruchy brzdąca swego ;)
jak na razie też cisza

zgodziłam się na to pracowanie w domu
zobaczymy jak wyjdzie w "praniu", bo z tego co ustaliłam to całkiem w porządku wszystko wygląda :tak:

:baffled: jakiś taki dziwny dzień, poza tym bolą mnie plecy
nic mi sie dziś nie chce ...
nawarczałam na męża, że bałagan w domu... i teraz w tle szumi mi odkurzacz :-) idę nadzorować

trzymajcie się dziewczyneczki ;-)

Moj malutek poszedl spac. Weroniczko co domieszkania na "niby odludziu"(bo to calkiem spore osiedle) to oczywiscie w zyciu bym nie zamienila spowrotem na mieszkanie w bloku ale co do spedzania czasu na dworze to owszem siedzimy jak najwiecej ale Witek nie jest z tych co dadza cos zrobic jak nie spia hihi.Wariuje i lobuzuje na okraglo i nawet na chwilke siasc nie daje;-)moje slonko to prawdziwe zywe srebro:tak:

czesc dziewczyny

u mnie wszystko oki, dzis troszke czasu spedzilismy na zakupach, pozniej z damianem na rolkach, i tak jakos dzien zleciał...

jutro o 17 mam usg, i oczywiscie z jednej strony nie moge sie doczekac, a z drugiej juz sie denerwuje...

ewa dobra decyzja z ta pracą
aneczka - mam nadzieje ze maly juz lepiej - wiem co znaczy ząbkowanie:tak:i zycze wam jak najmniej stresu.

reklama
Cześć mamasia... a co Ty tak żadko u nas gościsz..?;-)

stefanka zgłoś sie;-)​

Boshe ale nudyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....................!!!!!!!!!!!!​

zglaszam sie!!!!!!!!!!!!!!! OBECNA!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)
yyy chyba za juz pozno. u mnie godzina wczesniej he he. jutro sie objawie o normalnej porze ok??
dobranoc mamuski :)

Do góry