reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Pryzbelka urocze to małe sukieneczki ;-)
Kasiulka a jak będzie kolejny chłopaczek? To do skutku ;-) ?
U mojego męża też "polowali" na dziewczynkę. No i Piotr ma 3 braci ;-)
A u mnie z kolei same babki ;-)

Pryzbelka masz rację tyle jest śliczności w sklepach, że tylko rodzić ;-) ale wcześniej to fajnie byłoby wygrać trochę pieniążków w totolotka ;-)

Uciekam po obiadku na spacer. Do zobaczenia wieczorkiem Dziewczynki!

reklama
Ewcia, jak będzie kolejny facecik to oczywiście, że do skutku ;-)
Hehehe, a za kilka lat poczytacie w gazecie o wariatce, która wychowuje kilkanaścioro chłopców, bo na córcię poluje ;-)

i po spacerze... taka duchota, że nie wytrzymałam dłużej...

;-) o to może jakąś nagrodę za wytrwałość Kasiu dostaniesz ;-)

wracając do różnych śmiesznych różności dla dzieciaczków. zobaczcie jakie znalazłam butelki ;-)

:-)hej dziewczyny, ja znow tylko na chwilkę, bo jutro jadę na śląsk do mamy wiec musiałam troszke spraw pozałatwiac no i jakies pranie zrobić po urlopie nad morzem;-)
teraz walcze z fotkami bo troszke ich porobilismy, wiec mysle ze jak wroce(chyba w poniedzialek) postaram sie wkleic na odpowiednich wątkach.
a no i mam fotki ze spotkania z ewcią:-), ale musicie uzbroic sie w cierpliwosc i zaczekac do przyszłego tygodnia:tak:

Ewa...butelki swietne
Viki..czekamy na zdjecia i milego wyjazdu
Pryzbelka...sliczniutkie ciuszki

a ja dzis kupilam w biedronce skarpetki. sa rozmiary od 0-6 m i od 6-12 m, 2 pary za 2.99, nie duzo a skarpetki sie przydadza. jedna paczke specjalnie da mojego malenstwa w brzuszki i chyba jeszcze sie skusze na 2 pary bo za taka cene mozna

co do robienia dzieci to ja mam chyba juz z glowy...bede miala parke i to mi wystarczy

a ja dzis mam dola bo pisalam ze mamy 4 male kotki, niestety juz nie. nie wiem co sie stalo ale pozdychaly. na poczatku jadlu mleko matki a pozniej juz nie i juz nie mam zadnego z maluchow
dzis tez zostal uspiony moj pies, byl w ciezkim stanie i nie dalo sie go leczyc...przykro mi, ale lepiej tak niz mial by sie dalej meczyc...

Asmodis, przykro mi ze wzgledu na te biedne zwierzaczki...
Ja kiedys znalazlam na smietniku 3 male pieski (jakas swinia wyrzucila w reklamowce), ale udalo mi sie odchowac tylko jednego...
Szkoda tych naszych futrzakow....

Witajcie dziewczyny!!!!:-);-)

Ale dzisiaj fajna pogoda...taka deszczowa, nareszcie chłodniej.

Co do zwierzątek....współczuję Ci Asmodis, naprawde bardzo mi przykro. Sama wiem jak można przywiązać się do zwierząt, mam tu w domu takiego jednego niegrzecznego goldena i kocham go nad życie. Nie wyobrażam sobie żeby mogło mu się coś stać...

Uciekam coś zjeść...papa:-)

Asmodis bardzo mi przykro w związku ze zwierzakami :(:(:(
Trzymaj się ciepło Kochana...
Oj wiem co to znaczy i nie wyobrażam sobie domu bez naszych trzech suk, czasami ogarnia mnie taka nostalgia, że najstarsza z nich ma 10 lat, jest owczarkiem podhalańskim, a duże psy raczej nie żyją długo... I jak sobie myślę, że Elzy miałoby zabraknąć to chce mi się wyć...Rok temu straciłam królika, komuś może się wydawać, że to tylko królik, a dla mnie był najfajnieszym kumplem, który z radości tak kręcił pupką, że szok i z radości olewał mnie (dosłownie)... Całe życie kical sobie po mieszkaniu, a do klatki tylko na jedzonko wchodził... Po jego odejściu często się łapałam na tym, że cholernie mi brakuje tego kicania i tych tapet obgryzionych...
Nasze zwierzaki odeszły za Tęczowy Most i napewno jest im tam super, wreszcie są uwolnione od cierpień i mogą sobie radośnie pobiegać ;-)

A co do pogody to u nas cały czas upał niemiłosierny :(:(:(
Że tak powiem, pot mi po cyckach spływa ;-)

reklama
Do góry