reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja dzisiaj przeszłam samą siebie ;) Co prawda wstałam o 6 i pojechałam z rodzicami na zakupy, ale jak już wróciłam do domku to sobie cały czas śpię, z małymi przerwami na kibelek i jedzenie ;-) Totalny dzień lenistwa dzisiaj ;-)
W końcu kiedyś trzeba się wybyczyć:-p

reklama
Witam!!!:-)

Widzę, że tu pustki...no ale to przecież niedziela....

U nas w porządku, brzuszek rosnie:tak:

Zauważyłam ostatnio, że mam super apetyt...kiedyś to był problem, bo byłam niejadkiem a teraz jem i jem;-)

Zajrzę później, może któraś z Was się pojawi.Papapa:-)

czesc i czolem :)
straszna ciszaaaa tutaj moje drogie panie.
my w piatek wypuscilismy sie na zakupy i moj kochany sie uparl ze musi coreczce kupic SKUTEREK VESPA chicco?!?! nie dalo go sie odciagnac od polki w mother care ani wytlumaczyc ze za wczesnie. ten skuterek jest w dodatku elektryczny i dla dzieci od roku...ehh faceci
a ja widzialam ubranka BabyDior ale powiem wam ze ani wizualnie ani jakosciowo nic szczegolnego. jedynie jedna mikro marynareczka mi sie podobala. cena w TKmax takiego ciuszka 24£ a to i tak pewnie polowa tego co w normalnym sklepie. ogolnie cuda sliczne dla tej mojej coreczki!!
wczoraj caly dzien bylismy nad morzem cale szczescie pogoda cudowna-bo goraco :)
nawet sie delikatnie opalilam!!
u nas jutro wolneeee!!
piszcie cos kobietki!!

i koniec weekendu ;(

dobry wieczór Brzuszkowe Mamusie ;)

nie zaglądałam już w sobotę, bo po koncercie byłam zbyt zmęczona. Ponad trzy godziny stania trochę mnie zmęczyło ;( zwłaszcza, że był niezły tłum i baliśmy się trochę o brzuszek. Adasiowi muzyka się chyba podobała ;-) baraszkował przy jazziku dość mocno.

niedziela - goście, goście, goście...

Stefanka - skuter powiadasz? hi hi faceci ;-) my ostatnio spędziliśmy czas na oglądaniu kolejek i modeli do sklejania... Stópka Gajuni wygląda nieziemsko! Super pomysł ;-)

Aneczka, Dota u mnie jeszcze nie włączył się program na "wicie gniazdka" bo jeszcze nie wiemy czy będzie my mieszkać z Małym tu czy już na większym mieszkaniu. Trochę żałuję, bo później pewnie brzuszek mi nie pozwoli na realizację wszystkich pomysłów ;-)

Dobrej nocy!

Witajcie Kochane :-)
My w końcu na wymarzonym urlopie i powiem Wam, że już mi chyba brakuje pracy ;)
Wstałam rano i tak się motam po domu, bo nie wiem co ze sobą zrobić ;)
Jak narazie tylko siedzę w lodówce i wrzucam w siebie kolejne porcje polędwicy łososiowej ;)
Miłego dzionka Wam wszystkim życzymy :-)

Witajcie Grudnióweczki!!!

My juz po malowaniu, teraz tylko sprzątanie....;-) ale mieszkanko zrobiło się ładne, takie czyściutkie:-)

Dzisiaj rano byliśmy robić badania, tak nie lubię tej durnej krwi pobierać...no ale jak zwykle prawie nie bolało....

Dobra uciekam sprzątać!
Trzymajcie się, miłego dnia!!!:tak::-D

witajcie Dziewczynki!
Kasiu już tęsknisz za pracą? :-) odpoczywaj! odpoczywaj! miłego lenuszkowania Ci życzę. a o pracy na razie zapomnij ;-)

Dota a jaki kolor u dzidziusia w pokoiku zrobiliście? Czy na razie będzie spał w pokoju z Wami? No i daj znać jak wyniki wyszły.

Oj Asmodis, a Ty dalej w książkach. Powodzenia zatem ;-)

Miłego dzionka wszystkim!

Tak, tak na razie będzie z nami w pokoju:-)

Oj Asmodis biedaku....nauka, no ale jak trzeba to nie masz innego wyjścia:tak:
jak ja zabierałam się do nauki i mi się nie chciało czy marudziłam to sobie zawsze tłumaczyłam, że w przyszłości moje dzieci będą dumne...że i ja będę miała z tego pożytek...
Dasz radę! Miłej nauki!;-)

papapa

reklama
Witam się z wszystkimi mamusiami i dzidzusiami po powrocie z wakacji.
Myślałam że będę miała dużo do czytania a tu pustki. Prawie nic nie napisane przez ten czas.
Widzę że zaczynacie powoli przygotowywania pokoików dla maluchów. Ja mam gotowy po Stasiu, tzn. nie muszę i nie chcę malować. Jedyne co mnie czeka to jakieś małe przemeblowanko. Ale na to to jescze mam dużo czasu. Za to będziemy z mężem łazienkę remontować bo nasza jest obecnie w stanie koszmarnym.

Do góry